Libnet.ro
UNICEF

01:05

Billboard: Bon Jovi, trupa cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013

Adevărul Adevărul,
Billboard: Bon Jovi, trupa cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013

Trupa Bon Jovi, Pink sau Rihanna sunt artistii cu cele mai mari incasari din turnee in anul 2013, arata topul intocmit de revista Billboard, veniturile obtinute fiind de peste 100 de milioane de euro. in schimb, nume precum Roger Waters, One Direction, Justin Bieber, Madonna, Jay Z sau Lady Gaga au castigat sub 60 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Gorjenii vor avea, in 2014, cele mai mari salarii din tara, dupa bucuresteni si ilfoveni

Gorjenii vor avea, anul viitor, cele mai mari castiguri, dupa bucuresteni si ilfoveni. Aproape 1800 de lei vor castiga gorjenii in anul 2014, potrivit unui studiu al Comisiei Nationala de Prognoza.

Reorganizare ISTORICA la una din cele mai mari companii din lume

ProcterGamble vrea sa isi reorganizeze operatiunile din strainatate, fiind posibil ca divizia pentru Europa de Vest si cea pentru Europa de Est sa devina una singura, pentru reducerea costurilor, potrivit.

Pagube de 15 milioane de lei in cazul Harinvest, unul dintre cele mai mari scandaluri de frauda de pe piata locala de capital

O tranzactie nedecontata in luna noiembrie pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a demascat un adevarat lant de erori, infractiuni si slabiciuni sistemice in urma caruia un numar mare de clienti ai firmei de.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Aproape 10.000 de posturi vacante in tara. Cele mai multe sunt in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Aproape 10. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe oferte de angajare fiind in Bucuresti si Cluj, iar cele mai putine in Bacau.

Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina

Anul 2014 incepe prost pentru posesorii de masini pe benzina, pentru ca pretul acestui carburant va fi mai mare decat al motorinei. Acest lucru ar putea determina din nou romanii sa se orienteze catre masini diesel sau sa caute cele mai economice.

Studiu: Aspirina, unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, potrivit unei cercetari recente, citate de Daily Mail. O solutie din cateva tablete de aspirina dizolvate in apa, cu care se face.

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

Ele sunt cele mai stilate DJ-ite ale anului!

Mia Moretti, Hannah Bronfman si Harley Viera-Newton sunt doar cateva dintre cele mai bine imbracate DJ-ite ale anului 2013, conform Harpers Bazaar.

Care sunt cele mai populare locuri si orase din lume, conform Instagram

Instagram isi publica topul cu cele mai fotografiate locuri si orase din lume, iar Thailanda a reusit din nou sa fie pe primul loc. Iata cum s-a descurcat si restul lumii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )