Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biserica Catolica din Venezuela a ramas fara vin pentru liturghie: Furnizorul local are probleme cu producerea acestuia

B1 B1,
Biserica Catolica din Venezuela a ramas fara vin pentru liturghie: Furnizorul local are probleme cu producerea acestuia

Dupa ce Venezuela s-a confruntat cu o criza a hartiei igienice, acum Biserica Catolica a anuntat ca rezervele de vin pentru celebrarea liturghiilor sunt epuizate, relateaza EFE. Rezervele sunt pe. continuă pe B1

Venezuela: Dupa ce tara s-a confruntat cu o criza de hartie igienica, Biserica Catolica a ramas fara vin pentru liturghie

Biserica Catolica din Venezuela a anuntat luni ca rezervele sale de vin pentru celebrarea liturghiilor sunt epuizate, singurul furnizor local avand probleme cu producerea acestuia, intr-un moment in care tara se confrunta cu un nou episod de lipsa acuta de diferite produse de baza, relateaza agentia EFE.

VIDEO Alexandru Tomescu, vioara Stradivarius si Divinitatea - intr-un spectacol caritabil, la Biserica catolica

Violonistul Alexandru Tomescu a poposit sambata seara la Constanta, intr-un recital pe care l-a sustinut in Biserica catolica Sfantul Anton de Padova. Concertul face parte din Turneul National Stradivarius.

VIDEO Alexandru Tomescu, vioara Stradivarius si Divinitatea, intr-un spectacol caritabil, la Biserica catolica

Violonistul Alexandru Tomescu a poposit sambata seara la Constanta, intr-un recital pe care l-a sustinut in Biserica catolica Sfantul Anton de Padova. Concertul face parte din Turneul National Stradivarius.

Societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei: 18.000 de familii au ramas fara apa calda

Dupa ce societatea CET Bacau si-a intrerupt activitatea din cauza datoriilor populatiei care depasesc 35 milioane lei, cele 18. 000 de familii racordate la sistemul centralizat de termoficare au ramas fara.

Furtuna a facut prapad la Galati. Zeci de case au ramas fara acoperisuri

O furtuna devastatoare s-a dezlantuit, vineri dimineata, in Galati. Vijelia a spulberat totul in cale in doar cateva minute. Zeci de case au ramas fara acoperisuri. Meteorlogii spun ca anotimpul furtunilor.

Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

In urma vijeliei de joi seara, in municipiul Giurgiu 23 de localitati au ramas fara curent electric si mai multe drumuri importante au fost blocate de copacii rupti, informeaza Agerpres. Un numar de.

Falimentate de... sani. Romancele se plang in presa straina ca au ramas fara bani

Gemenele Cheeky sunt sexy, dar falite. Interventiile repetate pentru marirea sanilor le-au stors de bani, de-a lungul anilor. Si-au modificat bustul nu o data, ci de noua ori. I-au marturisit asta unui reporter.

Problema deficitului de hartie igienica din Venezuela, pe umerii cetatenilor: 'mananca de 3-4 ori pe zi

La cateva ore dupa ce congresul venezuelean a votat contractarea unui credit de 79 milioane de dolari pentru importarea a 39 milioane de role de hartie de toaleta si alte obiecte de igiena personala, guvernul lui Nicolas Maduro afirma ca deficitul este.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )