Libnet.ro
UNICEF

07:45

Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

B1 B1,
Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

In urma vijeliei de joi seara, in municipiul Giurgiu 23 de localitati au ramas fara curent electric si mai multe drumuri importante au fost blocate de copacii rupti, informeaza Agerpres. Un numar de. continuă pe B1

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii.

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax. Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in decursul dupa-amiezii au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a .

12 sate din judetul Harghita au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni

12 sate din judetul Harghita au ramas fara curent electric, luni seara, dupa ce o linie de medie tensiune si mai multe posturi de transformare au fost avariate din cauza unei furtuni puternice care s-a abatut asupra mai multor comune din bazinul Odorhei.

Vremea s-a racit brusc, iar vijeliile au pus stapanire pe mai multe zone din tara. in Harghita 12 sate au ramas fara curent electric

Mai multe zone din tara au fost lovite de vijelii de scurta durata, dupa ce vremea a inceput sa se raceasca brusc. La Braila, doua masini au fost avariate de un pom cazut peste ele, iar in judetul.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in cursul dupa-amiezii de joi, 45 de localitati din judetele.

Cum arata victima Canibalului din Miami, la un an de cand a ramas fara jumatate de fata (VIDEO)

Ronald Poppo, in varsta de 65 de ani, comemoreaza un an de cand a fost victima unui atac nemaintalnit. in urma cu un an, Ronald Poppo a ramas fara jumatate de fata dupa ce a fost atacat de Rudy Eugene,.

Pitesti: Mii de oameni au ramas fara gaze dupa ce o conducta s-a fisurat

Mii de apartamente din patru cartiere au ramas fara gaze la Pitesti dupa de o conducta magistrala s-a fisurat. Pompierii au blocat accesul in zona unde se intervine la reparatia conductei. Deocamdata nu se stie.

Furtuna a facut prapad la Galati. Zeci de case au ramas fara acoperisuri

O furtuna devastatoare s-a dezlantuit, vineri dimineata, in Galati. Vijelia a spulberat totul in cale in doar cateva minute. Zeci de case au ramas fara acoperisuri. Meteorlogii spun ca anotimpul furtunilor.

Bolnava de cancer a ramas fara pensie, pentru ca s-a insanatosit. Metoda umilitoare, practicata de autoritati

O femeie din judetul Bistrita-Nasaud a ramas fara pensia de handicap pe motiv ca s-ar fi insanatosit. Ea a fost operata de patru ori la san, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Mai mult,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )