Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita: O familie a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci

B1 B1,
Bistrita: O familie a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci

Doua fetite de 8 si 9 ani si parintii acestora au fost transportati in stare grava la spitalul din Bistrita, vineri seara, dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci. Oambulanta si un echipaj de terapie. continuă pe B1

Doi barbati au ajuns la in stare grava la spital, dupa ce au cazut in gol cativa metri

Doi barbati, de 30 si 41 de ani, au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu rani foarte grave, dupa ce au cazut de la inaltime.

Bistrita: Doi copii si parintii acestora, in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci

Doua fetite in varsta de 8 si 9 ani si parintii acestora au fost transportati in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita, vineri seara, dupa ce s-au intoxicat cu ciuperci, transmite.

TREI detinuti au ajuns la spital dupa ce au consumat droguri.

Trei detinuti au ajuns la spital dupa ce ar fi consumat substante halucinogene, in inchisoare. Se pare ca ar vorba despre etnobotanice, potrivit Realitatea TV. Cei trei sunt incarcerati la penitenciarul Galati. Starea lor de sanatate nu este foarte grava. Un alt detinut, de aceasta data de la Penitenciarul Giurgiu, s-a taiat la gat in incinta Judecatoriei Sectorului 4. Vom reveni cu amanunte.

Teo Trandafir a ajuns la spital dupa ce a devenit raw-vegana

Teo Trandafir a decis sa consume numai alimente raw-vegan nepreparate la temperaturi inalte), insa, desi la prima vedere ar parea 100% sanatos, regimul i-a afectat aparatul digestiv. Dupa ce a luat pastile de calmare, i-a scazut brusc tensiunea si a ajuns sub perfuzii la spital.

Trei detinuti de la Penitenciarul Galati, la spital dupa ce au consumat substante necunoscute in inchisoare

Trei detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati au ajuns de urgenta la spital, miercuri, dupa ce au fumat tigari cu substante necunoscute in interiorul inchisorii. Barbatii au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )