Libnet.ro
UNICEF

10:45

Black Friday 2015: Cand se da drumul la reduceri

România Liberă România Liberă,
Black Friday 2015: Cand se da drumul la reduceri

Black Friday 2015: Vinerea reducerilor, sau Black Friday dupa denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficiala pe 27 noiembrie, insa avand in vedere evenimentele de anul trecut cand mai multe magazine au dat drumul reducerilor mai devreme, se asteapta ca Black Friday sa fie devansat cu o saptamana. Astfel, cea mai probabila data pentru vinerea reducerilor este 20 noiembrie, potrivit blackfridayromania. net. continuă pe România Liberă

Cand cade Black Friday 2015, cel mai mare eveniment de shopping online

Black Friday a fost asimilata si de lanturi de magazine din Romania din 2011 si capata din ce in ce mai multa amploare. Noi iti spunem cand cade Black Friday 2015, sa ai timp sa pui bani de-o parte daca doresti ceva la pret mai mic.

Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday

Pe parcursul acestei saptamani, puteti beneficia de noi reduceri eMAG la dispozitive de toate felurile. Pentru saptamana aceasta, eMAG ne-a pregatit cateva reduceri la dispozitive de top. in afara de ofertele la tabletele Apple si telefoanele HTC, puteti beneficia de unele oferte importante la routere Asus si SSD-uri Kingston. De asemenea, iPhone 6S si 6S Plus [] Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )