Libnet.ro
UNICEF

12:16

Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday

Playtech Playtech,
Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday

Pe parcursul acestei saptamani, puteti beneficia de noi reduceri eMAG la dispozitive de toate felurile. Pentru saptamana aceasta, eMAG ne-a pregatit cateva reduceri la dispozitive de top. in afara de ofertele la tabletele Apple si telefoanele HTC, puteti beneficia de unele oferte importante la routere Asus si SSD-uri Kingston. De asemenea, iPhone 6S si 6S Plus [] Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

Concurs National de Astrofotografie, la Targoviste. Cele mai bune lucrari vor fi prezentate la Curtea Domneasca

Societatea Astronomica Romana de Meteori organizeaza si in aceasta toamna ASTROFOTO 2015, eveniment desfasurat anul acesta sub egida Anului International al Luminii.

Cele mai bune neveste ale zodiacului

In spatele unui barbat puternic, se afla o femeie puternica. Asa zice un celebru dicton. Ca sa fii sigur ca femeia de langa tine iti va sta alaturi o viata, afla-i semnul zodiacal. Apoi consulta ce au de spus.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Cum sa faci poze mai bune cu iPhone 6s, dar si cu oricare alt smartphone

IPhone 6s are o camera mai buna decat modelul de anul trecut, are 12 megapixeli si filmeaza 4K, dar daca nu tii cont de cateva sfaturi simple, tot nu vei face poze mai bune.

Cele mai frumoase gradini botanice din Europa: destinatii care atrag anual milioane de turisti

Cele mai frumoase gradini botanice din Europa. Aceste parcuri frumos amenajate, cu plante rare si exotice, pot fi intalnite in multe orase europene. Unele dintre cele mai frumoase se gasesc in Londra, in Granada si la Munchen.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

TOP cele mai mari zece companii din regiune. Dacia detroneaza gigantii din energie

Jumatate dintre cele mai mari companii din sud-estul Europei sunt din Romania, iar Autombile-Dacia a devenit una dintre cele mai puternice afaceri detronand giganti din energie, reiese din top 100 realizat de seenews. com.

Cele mai longevive cupluri din Buzau au fost premiate de autoritatile Buzaului

A devenit deja traditie ca in preajma zilei de 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, municipalitatea buzoiana sa omagieze cele mai longevive cupluri din oras. Asa s-a intamplat si anul acesta cand cuplurile care au implinit jumatate de secol de casnicie, 89 la numar, au fost premiate si felicitate de catre conducerea Primariei.

Explicatii stiintifice pentru cele mai populare mituri

Am mai scris despre mituri stiintifice, in mare parte pentru ca oamenii au tendinta de a le lua ca atare, fara sa caute explicatiile reale pentru diverse evenimente. Acum, le vom diseca pe cele mai populare, pe care probabil le-am auzit si de la bunici, si de la parinti, si chiar daca ni s-au parut [] Explicatii stiintifice pentru cele mai populare mituri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )