Libnet.ro
UNICEF

21:45

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile si silentioase

Antena3 Antena3,
Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile si silentioase

Black Friday 2019: Reduceri eMAG la frigidere durabile si silentioase: Emag. ro are oferte pentru diferite tipuri de frigidere, potrivite atat pentru cei care au o bucatarie ingusta, cat si pentru cei care au nevoie de un spatiu de depozitare generos. continuă pe Antena3

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag. ro are oferte excelente in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la masini de spalat Arctic, Beko sau Star-Light.

BLACK FRIDAY 2019. Cand pica Black Friday in 2019 in Romania

Au inceput pregatirile pentru Black Friday. Oficial, la noi, Vinerea Reducerilor va fi pe 15 noiembrie. in realitate, unele magazine au dat deja startul promotiilor. De Black Friday se.

Anuntul pe care il face Politia Romana, inainte de Black Friday. Ce trebuie sa stie neaparat romanii

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori, cu foarte multe capcane, dupa cum transmit analistii in fiecare an, dar si cu un anunt din partea Politiei Romane. Ce trebuie sa stie oamenii? Anuntul pe care il face Politia Romana, inainte de Black Friday Black Friday vine, ca in fiecare an, cu numeroase .

Cum eviti tepele online de Black Friday. Mic ghid pentru recunoasterea site-urilor si ofertelor posibil periculoase

In aceasta luna, cea mai mare parte a comerciantilor online lanseaza campania Black Friday in care, teoretic, ar trebui sa opereze reduceri substantiale ale preturilor. Specialistii in securitate cibernetica ii sfatuiesc pe cei care care vor lua cu asalt internetul pentru a face cumparaturi sa fie atenti la ce site-uri acceseaza si la modul in care isi folosesc instrumentele de plata pentru a nu pica in plasa escrocilor.

Black Friday pentru masinile electrice in sistemul car-sharing. Preturile pornesc de la 1 leu

Startup-ul care a adus in Romania serviciul de e-car sharing a anuntat miercuri lansarea campaniei de Black Friday, prin care automobilele electrice vor putea fi inchiriate in sistem car-sharing, la preturi promotionale, pornind de la 1 leu.

Reduceri surpriza de la eMAG: telefoanele care se dau ca painea calda

Daca eMAG te-a obisnuit in ultimii ani cu Stock Busters sau Black Friday, acum are o campanie surpriza pentru reduceri. A adunat in ea cele mai vandute produse si, ei bine, sunt ceva telefoane.

Ofertele eMAG la inceput de noiembrie: 5 telefoane pe care le iei fara regret

Avem mai putin de doua saptamani pana la Black Friday, dar asta nu inseamna ca nu mai exista oferte bune. De la eMAG am cules cateva, dar mai ales am cautat telefoane pe care nu le.

Black Friday la kika: doua saptamani cu reduceri de pana la 55%

Peste 400 de produse vor avea preturi reduse, in perioada 15 noiembrie 1 decembrie, iar in kika Militari si Pallady, produsele vor putea fi comandate la pretul promotional si dupa epuizarea stocului local.

Black Friday cu mii de produse premium, pe SensoDays.ro

Astepti in fiecare an perioada deBlack Fridaypentru a te rasfata cu tot felul de produse aflate acum la oferta speciala?.

Cum sa-ti reamenajezi apartamentul cu bani putini - Black Friday vine cu surprize de la Decorino

Visai de mult timp sa reimprospatezi aspectul locuintei tale cu cateva elemente de decor care sa-ti .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )