Libnet.ro
UNICEF

18:30

Black Friday anticelulita? Cellulem Block: Clientii cheltuiesc in medie 1.800 de lei la infrumusetare de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday anticelulita? Cellulem Block: Clientii cheltuiesc in medie 1.800 de lei la infrumusetare de Black Friday

Black Friday anticelulita? Vinerea neagra acopera din ce in ce mai multe zone de business, asa ca romanii pot profita de reduceri chiar in centre de infrumusetare. De exemplu, centrele Cellulem Block se asteapta sa aiba cu 80% mai multi. continuă pe Wall-Street Ro

Livrare in 3 zile si pana la 75% reducere la MarketOnline.ro de Black Friday

Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid.

[P] Livrare in 3 zile si pana la 75% reducere la MarketOnline.ro de Black Friday

Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid. Pentru evenimentul anului, Black Friday 2014, echipa magazinului MarketOnline a inceput pregatirile inca din vara: negocieri cu furnizorii privind produsele dar si serviciile de depozitare si logistica, configurarea serverelor, planificarea tuturor activitatilor.

Black Friday 2014 la Domo inseamna o saptamana de reduceri

Black Friday 2014ajunge si in magazinele Domoincepand de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazandu-se pe conceptul de o saptamana de zile de vineri. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, Black Friday la Domonu este doar o singura zi de reduceri, ci o intreaga saptamana de zile de Vineri: Vineri, Vambata, Vuminica, Vuni, Varti, Viercuri si Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-si achizitiona produsele dorite la preturi reduse substantial. in plus, pentru a putea face cele mai bune oferte, am [].

Black Friday - Reduceri de pana la 50% la NISSA

Anul acesta, NISSA, cel mai mare brand romanesc de fashion din Romania, organizeaza campania de Black Friday, incepand din data de 21. 2014 ora 00:00. Black Fridaysurprinde clientii NISSA cu.

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone [].

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

Emisiunea PLAYTECH Sfaturi de Black Friday si drifturi nebune

Emisiunea PLAYTECH, difuzata in fiecare duminica, la 13. 20 la Prima TV, a ajuns la episodul cu numarul opt. in aceasta editie va dam cateva sfaturi legate de Black Friday. Daca aveti impresia ca nu e de gluma cu reducerile de Black Friday 2014, va inselati! Frumoasa Ioana Maria Moldovan, de la emisiunea Times New Roman, vine la emisiunea PLAYTECH si are glumele la ea. Ioana vrea sa isi cumpere o tableta de Black Friday, iar Lucian Popescu si expertul playtech. ro [].

Black Friday 2014 Domo magazinul face reduceri in functie de preferintele tale

Black Friday 2014 la Domo se desfasoara incepand din data de 21 noiembrie. Retailerul vine totusi cu o propunere destul de interesanta de Vinerea Neagra. De Black Friday 2014, Domo se alatura celorlalti comercianti, oferind reduceri semnificative la sute de produse electronice si electrocasnice. Totusi, Domo nu a anuntat inca, oficial, oferta de Black Friday 2014, abordand o strategie interesanta. Black Friday 2014 Domo tu ce vrei sa cumperi la reducere? Atat pe site, cat si pe pagina oficiala de [].

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai asteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din tara promite promotii la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014. Nu mai este un secret pentru nimeni ca eMAG organizeaza campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este si primul comerciant care a adus conceptul in Romania, in anul 2011. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, toate in [].

Studiu: 4,75 milioane de romani intre 18 si 65 de ani vor sa cumpere ceva de Black Friday

Comparativ cu nivelul din 2013, anul acesta sunt cu peste 1,3 milioane mai multe persoane care intentioneaza sa faca o achizitie in perioada reducerilor, 38% dintre romanii cu varsta intre 18 si 65 de ani aproximativ 4,75 milioane) dorind sa cumpere ceva de Black Friday, arata rezultatele studiului Millward Brown Romania despre evenimentul Black Friday.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )