Libnet.ro
UNICEF

10:30

Black Friday la AnveloSHOP: Etapa a 2-a!

Online Sport Online Sport,
Black Friday la AnveloSHOP: Etapa a 2-a!

Reduceri la anvelope intre 27 noiembrie si 1 decembrie 2015. AnveloSHOP da startul la a doua etapa de reduceri de Black Friday la anvelope, asa ca fiti pregatiti sa luati parte si dumneavoastra la cursa pentru cele mai mici preturi! . continuă pe Online Sport

Raiffeisen Bank anunta reduceri de Black Friday pentru o saptamana. Cat de mult scad costurile la credit

Raiffeisen Bank a lansat astazi oferta de Black Friday la cateva produse bancare din portofoliu, cu mai multe ore de intarziere fata de anuntul facut de banca inca de ieri. In oferta, insa, creditul de nevoi personale are o reducere de peste 3% la.

Reduceri eMAG de Ziua Nationala: oferte de care sa profiti dupa Black Friday

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, eMAG ofera o serie de reduceri la dispozitive de toate felurile. Nu a trecut nicio saptamana de cand Black Friday a avut loc la eMAG, iar magazinul deja organizeaza o noua campanie de reduceri la dispozitive electronice. De data aceasta, ocazia este chiar Ziua Nationala a Romaniei, iar cele [] Reduceri eMAG de Ziua Nationala: oferte de care sa profiti dupa Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Oferte Amazon de Black Friday cu livrare in Romania si reduceri mult mai atractive

De obicei, Amazon de Black Friday nu se joaca atunci cand vine vorba de reduceri, iar anul acesta cu siguranta nu este o exceptie de la regula. Timp de foarte multi ani, s-a creat un mit in legatura cu livrarile Amazon pe teritoriul Romaniei. Toti cei care au dezvoltat o pasiune pentru gigantul online stiau [] Oferte Amazon de Black Friday cu livrare in Romania si reduceri mult mai atractive Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri eMAG la resigilate: lichidari de stoc dupa Black Friday 2015 [UPDATE]

Black Friday la eMAG a trecut, insa, seria de promotii are loc in continuare. Cum multe produse inca au ramas in stocurile retailerului roman, acestea inca se pot gasi la preturi atractive. Pentru a completa aceasta oferta, eMAG vine cu o serie de produse in perfecta stare de functionare sub forma device-urilor resigilate. Update marti [] Reduceri eMAG la resigilate: lichidari de stoc dupa Black Friday 2015 [UPDATE] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel.ro, vanzari de 6 mil. de euro de Black Friday

Ro , unul dintre principalii jucatori in piata de eCommerce, a organizat in perioada 20-22 noiembrie campania de reduceri Black Friday. In cadrul campaniei CEL. ro a comercializat produse de aproximativ 6 milioane euro, respectiv un volum de.

Fashion Days, crestere de 40% a vanzarilor de Black Friday

Magazinul de fashion Fashion Days anunta rezultatele campaniei de Black Friday, care a oferit clientilor discounturi la peste 600. 000 de produse, de la peste 1. 000 de branduri, cu reduceri de pana la 90%. Campania a inceput vineri, 20 noiembrie, si a.

Black Friday in stil occidental: Cum cumperi de pe Amazon si ce avantaje ai

Black Friday 2015 la Amazon inseamna acelasi lucru ca in orice magazin online: reduceri substantiale la produse. Totusi, trebuie sa aveti un anumit discernamant practic de cumparaturi online, asa incatachizitiile voastrepe Amazon sa merite. Cu ocaziaBlack Friday la Amazon, ofertele produselor aflate la vanzare in strainatate pot atrage foarte multi romani care cauta produse la [] Black Friday in stil occidental: Cum cumperi de pe Amazon si ce avantaje ai Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fara invitatie

OnePlus 2, unul dintre cele mai atractive smartphone-uri lansare in ultimul an,poate fi achizitionat fara invitatie de Black Friday. Daca plecam de la premisa ca Black Friday, ziua reducerilor, a fost inventata de americani, atunci putem accepta varianta ca, in mod real, abia vineri, pe 27 noiembrie va avea loc Black Friday 2015. Traditional, respectiva [] OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fara invitatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce probleme au intampinat romanii de Black Friday

Romania are doua campanii Black Friday. Prima a fost pe 20 noiembrie si s-a incheiat si cu plangeri la Protectia Consumatorilor. A doua va fi pe 27 noiembrie, dar cu mai putine oferte.

Victor Amaselu, Samsung: Oamenii folosesc Black Friday ca un pretext pentru a cumpara. De Craciun isi cumpara produse mai scumpe

Black Friday este un pretext prin care oamenii se conving sa isi cumpere produse pe care isi doreau sa le achizitioneze, in timp ce Craciunul este o oportunitate pentru a face achizitii mai scumpe, a declarat Victor Armaselu, managerul diviziei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )