Libnet.ro
UNICEF

16:30

BLACK FRIDAY: Comenzi de peste 200 de milioane lei dupa doua ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BLACK FRIDAY: Comenzi de peste 200 de milioane lei dupa doua ore

Valoarea totala a comenzilor inregistrata de Black Friday de cel mai mare retailer din Romania, eMag, era de 200 milioane de lei 43 milioane euro), la ora 9:00, la doua ore de la inceperea evenimentului. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzi de peste 200 de milioane lei dupa doua ore

Valoarea totala a comenzilor inregistrata de Black Friday de cel mai mare retailer din Romania, eMag, era de 200 milioane de lei 43 milioane euro), la ora 9:00, la doua ore de la inceperea evenimentului.

elefant.ro Black Friday 2018. Carti la 3 lei, parfumuri celebre la 40 de lei

Elefant. ro Black Friday 2018. Magazinul online Elefant a lansat campania de Vinerea Neagra inca din ziua de 14 noiembrie, iar reducerile continua pana in seara zilei de 16 noiembrie.

Black Friday la eMAG: laptopuri sub 3.000 de lei de luat fara regrete

Cu ocazia Black Friday la eMAG, s-ar putea sa gasesti cele mai bune oferte la laptopuri. in plus daca bugetul ti se apropie de 3000 de lei, te poti bucura chiar si de o sesiune ocazionala de.

Black Friday 2018 eMAG. Rezultate oficiale pana la ora 16:00: Promotiile vor fi suplimentate pana dupa miezul noptii

EMAG a inregistrat dupa primele 9 ore ale editiei din 2018 a Black Friday vanzari de peste 355 milioane lei si peste 930. 000 de produse comandate.

Peste 22.000 de produse au fost comandate pe vivre.ro de Black Friday

Vivre , retailerul online de homedeco din Europa Centrala si de Est, a inceput campania locala de Black Friday de 12 ore, fiind comandate pana acum 22. 757 de produse, reprezentand 75% din totalul produselor vandute in campania Black Friday din.

CFR SA va publica doua licitatii n valoare totala de peste 500 milioane lei pentru linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni

CFR SA va publica doua licitatii ce prevad selectarea unui consultant, precum si selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, scrie ClubFeroviar. Legatura feroviara ar trebui sa fie gata pana in iunie 2020 cand se vor tine meciurile in cadrul Euro si foarte multi sunt sceptici ca se va reusi.

Black Friday 2018 eMAG: Noi recorduri online. Vanzari de sase milioane de lei intr-un singur minut

EMAG a inregistrat vanzari de 240 de milioane lei dupa primele doua ore de Black Friday, cu mult peste anul anterior. Pana la finalul zilei eMAG estimeaza ca va depasi tinta de 400 de milioane de lei anuntata initial.

Black Friday in Romania: A fost facuta o plata din Costa Rica. Peste 86 de milioane de lei s-au tranzactionat in primele ore ale diminetii(VIDEO)

Peste 86 de milioane de lei au fost tranzactionate in primele ore ale diminetii de Black Friday, iar plati au fost facute atat din Romania, cat si din straniatatem inclusiv din Costa Rica. Anuntul a fost.

Black Friday 2018 evoMAG: Cu ce produse a fost suplimentata oferta de reduceri

EvoMAGsuplimenteaza stocul de produse de Black Friday cu peste 9. 000 de produse, pentru a face fata cererii de comenzi.

Black Friday la eMAG: pe ce au spart romanii banii in primele 3 ore

Poate uiti in ce tara traiesti, asa ca uite niste statistici eMAG de Black Friday ca sa stii. in primele trei ore de Black Friday, eMAG a vandut de peste 230 de milioane de lei. Black.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )