Libnet.ro
UNICEF

14:00

Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Playtech Playtech,
Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Da, inca primesc mesaje de la prieteni despre anumite produse pe care sa si le cumpere de Black Friday, cu toate ca apreciez ca sunt de 3 ori mai putine ca anul trecut. S-a terminat Black Friday? Black Friday nu s-a incheiat, pentru unii ofertele se termina saptamana viitoare, vineri, pe 29 noiembrie, atunci cand incepe in Statele Unite. Pana acum nu am gasit prea multe produse cu adevarat interesante. Situatia nu s-a schimbat, iar multe din cele care []. continuă pe Playtech

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie.

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

Black Friday 2013: F64, vanzari de un milion de euro in 12 ore.

Magazinele online emag. ro, evomag. ro, F64 Studio si retailerul Domo au inregistrat, in primele 12 ore de la inceperea campaniei Black Friday, vanzari de peste 80 milioane de lei, relateaza Mediafax. Citeste si: Black Friday 2013: eMag a vandut patru masini in trei minute In cazul emag. ro, cel mai mare magazin online electroIT, vanzarile au atins la ora 12. 00 suma de 55 de milioane de lei, reprezentand contravaloarea a 100. 000 de comenzi. F64 Studio a vandut peste 7. 200 de produse in valoare, .

Black Friday 2013: Cum se vede Vinerea neagra pentru tineri si ce vor cumpara

Black Friday debuteaza maine, 22 noiembrie, iar in ultimele saptamani au fost stiri doar cu reducerile pe care le vor face magazinele si care sunt cele mai interesante produse. Un sondaj realizat de 1424. ro arata ce doreste generatia digitala de Black Friday si in ce masura va participa.

Black Friday 2013: Flanco a vandut peste 10.000 de dispozitive mobile

Black Friday a fost de succes si printre magazinele traditionale. Flanco raporteza ca a avut, pana la ora 14. 00, 185 de mii de vizitatori si 53 de mii de produse au fost vandute. Vinerea neagra se extinde, de fapt, pana duminica in 82 de magazine din tara.

Black Friday Flanco: 3.600 de tablete si 3.500 de televizoare. Romanii au cumparat televizoare smart

Black Friday a venit si la Flanco, in magazinele fizice. Cele mai cautate produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile. Stocurile au fost de trei ori mai mari fata de anul trecut.

GALERIE FOTO Black Friday: sute de bucuresteni au stat la coada pentru a prinde ofertele de la magazinele fizice

Black Friday 2013 a venit si in magazinele offline de la primele ore ale diminetii. Bucurestenii s-au adunat cuminti pana la deschiderea magazinelor si au intrat pentru a-si cumpara tablete, televizoare sau cuptoare cu microunde.

Vinerea Neagra a trecut, dar Black Friday nu s-a incheiat. Care sunt magazinele care inca au reduceri

Black Friday a inceput, anul acesta, pe 22 noiembrie. Oamenii au inundat site-urile retailerilor online si au facut cozi in fata magazinelor. Totusi, reducerile de Black Friday nu au ajuns la final.

Reduceri putine in magazinele din Ramnicu Valcea de Black Friday

Ramnicenii s-au inghesuit la cumparaturi de Black Friday de la sapte dimineata, cand s-au deschis magazinele Flanco si Altex din mall. Efortul de a ajunge primii la cumparaturi nu a meritat caci ofertele au lasat de dorit.

VIDEO Buzoienii au asaltat magazinele care au anuntat reduceri de Black Friday

Sute de buzoieni s-au inghesuit la primele ore ale diminetii pentru a beneficia de ofertele soc oferite, de Black Friday, de magazinele Domo, Flanco sau Altex. Oamenii s-a calcat in picioare la standurile de tablete, televizoare, calculatoare sau masini de spalat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )