Libnet.ro
UNICEF

23:15

Blaga spune ca trebuie luate masuri pentru ca liderului Jobbik sa-i fie INTERZIS accesul in ...

România Liberă România Liberă,
Blaga spune ca trebuie luate masuri pentru ca liderului Jobbik sa-i fie INTERZIS accesul in ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a catalogat, luni, drept absolut iresponsabila declaratia de sambata a liderului Jobbik, Vona Gabor, si a sustinut ca ar trebui luate masuri pentru ca acestuia sa-i fie interzis accesul in Romania, transmite Mediafax. Oameni bolnavi sunt peste tot, in toate tarile si este o declaratie absolut iresponsabila! Si atat mai neplacuta cu cat a fost facuta in Romania, asta este si mai deranjant. Pe de alta parte, am vazut pozitia Guvernului maghiar, cea oficiala, in . continuă pe România Liberă

Blaga cere sa fie luate masuri pentru ca liderului Jobbik sa-i fie interzis accesul in Romania

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a catalogat, luni, drept absolut iresponsabila declaratia de sambata a liderului Jobbik, Vona Gabor, si a sustinut ca ar trebui luate masuri pentru ca acestuia sa-i fie.

Blaga: Accesul liderului Jobbik trebuie sa fie INTERZIS in Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a catalogat, luni, drept absolut iresponsabila declaratia de sambata a liderului Jobbik, Vona Gabor, si a sustinut ca ar trebui luate masuri pentru ca acestuia sa-i fie interzis accesul in Romania, transmite Mediafax. Oameni bolnavi sunt peste tot, in toate tarile si este o declaratie absolut iresponsabila! Si atat mai neplacuta cu cat a fost facuta in Romania, asta este si mai deranjant. Pe de alta parte, am vazut pozitia Guvernului maghiar, cea oficiala, in .

Dusa (PSD): Declaratiile liderului Jobbik trebuie respinse, nu au nicio legatura cu lumea in care traim

Vicepresedintele PSD, Mircea Dusa, declara ca, in opinia sa, mesajele extremiste ale liderului Jobbik, Gabor Vona, nu au nicio legatura cu valorile si principiile europene, adaugand ca astfel de afirmatii trebuie respinse cu fermitate.

Mircea Dusa considera ca declaratiile liderului Jobbik trebuie respinse cu fermitate

Vicepresedintele PSD Mircea Dusa declara ca, in opinia sa, mesajele extremiste ale liderului Jobbik, Gabor Vona, nu au nicio legatura cu valorile si principiile europene, adaugand ca astfel de afirmatii .

Un deputat PSD cere declararea liderului Jobbik PERSONA NON-GRATA

Deputatul PSD Bogdan Diaconu spune, intr-un comunicat, ca solicita MAE declararea liderului Jobbik Vona Gabor persona non-grata, mentionand totodata ca va depune la inceputul sesiunii parlamentare o propunere.

Kelemen: Ne delimitam de afirmatiile liderului Jobbik

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizeaza ca formatiune pe care o conduce se delimiteaza de afirmatiile liderului Jobbik, Gabor Vona. Liderul extremist a declarat, sambata, la Joseni, ca intarirea drepturilor maghiarilor trebuie realizata chiar daca acest lucru inseamna alterarea relatiilor dintre Ungaria si Romania.

Kelemen Hunor: Ne delimitam de afirmatiile liderului Jobbik

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce se delimiteaza de afirmatiile liderului Jobbik, Gabor Vona. Liderul extremist a declarat, sambata, la Joseni, ca intarirea drepturilor maghiarilor trebuie realizata chiar daca acest lucru inseamna alterarea relatiilor dintre Ungaria si Romania.

Kelemen: Ne delimitam de afirmatiile liderului Jobbik. ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizeaza ca formatiunea sa se delimiteaza de afirmatiile liderului Jobbik, Gabor Vona, si declara ca in secolul 21, la fel ca marfurile, si ideile si chiar prostiile circula liber, transmite Mediafax. Nu putem accepta in secolul 21 interventia si influenta partidelor extremiste in societatea noastra. Noi nu avem nicio relatie institutionala cu Jobbik si nici cu alte forte extremiste si aceste afirmatii nu ne ajuta cu nimic. Respingem si ne delimitam de .

Moldovan (PSD): Primul care trebuia sa reactioneze in fata declaratiilor liderului Jobbik este Basescu

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, considera ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa reactioneze primul in fata declaratiilor extremiste ale liderului Jobbik.

Kelemen Hunor la RFI, despre declaratiile liderului Jobbik: Chiar si prostiile circula liber; respingem astfel de afirmatii!

UDMR respinge afirmatiile facute sambata in Transilvania de liderul partidului extremist Jobbik. O spune la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. El declara ca nici reactia unor politicieni de la Bucuresti nu trebuie sa fie exagerata. A fost un subiect de week-end, crede liderul UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )