Libnet.ro
UNICEF

07:15

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti

ADPM ADPM,
Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti

Blake Lively si Ryan Reynolds vor fi din nou parinti! Actrita este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar viitorii parinti sunt in al noualea cer, a anuntat un apropiat. Una dintre cele mai sexi actrite de la Hollywood, Blake Lively va aduce pe lume al doilea copil al cuplului in toamna acestui an. continuă pe ADPM

Surpriza! Doua staruri de la Hollywood se pregatesc pentru al doilea copil

Sunt celebri, frumosi si pregatiti sa primeasca tot ce e mai bun de la viata. Asa ca nu e de mirare ca Blake Lively si Ryan Reynolds se pregatesc sa devina din nou parinti.

Dupa 20 de ani, Dan Chisu si Alina Chivulescu se iubesc din nou

Dupa 20 de ani, Dan Chisu si Alina Chivulescu se iubesc din nou. Unul dintre burlacii convinsi ai Romaniei, regizorul Dan Chisu s-a reindragostit de una dintre femeile pe care le-a iubit in tinerete, frumoasa actrita Alina Chivulescu.

Amalia Nastase, din nou in fata altarului. Cand se recasatoreste fosta sotie a lui Ilie Nastase

Amalia Nastase este din nou mama si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vasilescu. Desi abia si-a botezat baiatul, Amalia face deja planuri de nunta, care va avea loc, cel mai probabil, chiar in vara acestui an.

Ben Affleck, din nou Batman

Actorul american Ben Affleck va juca din nou rolul omului-liliac Batman intr-un film regizat de el insusi, au anuntat studiourile Warner Bros.

Comisia Europeana critica din nou ritmul lent al aplicarii cotelor obligatorii de refugiati

Comisia Europeana a cerut din nou statelor membre ale UE sa intensifice relocarea refugiatilor ajunsi in Grecia si Italia, pana in prezent fiind redistribuiti numai 1. 145 din cei 160. 000 de migranti mentionati in sistemul cotelor obligatorii stabilit la Consiliul Justitie si Afaceri Interne din septembrie, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

CEDO a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat din nou Romania, in dosarul Revolutiei, pentru lipsa unei anchete efective in acest dosar.

Dorel a lovit din nou! Sens giratoriu desfiintat din greseala de cativa muncitori

Angajatii firmei care se afla contract cu administratia locala din Rovinari, pentru realizarea unor marcaje rutiere, au bulversat, ieri, conducatorii auto si pietonii, dupa ce au facut abuz de vopsea, scrie gorje.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

Surpriza de la Florin de la Hi-Q. A devenit din nou tata

S-a retras pentru o vreme din atentia publicului, dar Florin de la Hi-Q nu a stat degeaba. Si asta pentru ca interpretul si-a marit familia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )