Libnet.ro
UNICEF

09:45

Blocaj in ANRP. Zeci de milioane de euro pierdute din cauza executorilor judecatoresti care au colaborat cu rechinii imobiliari

B1 B1,
Blocaj in ANRP. Zeci de milioane de euro pierdute din cauza executorilor judecatoresti care au colaborat cu rechinii imobiliari

Asociatia Nationala pentru Restituirea Proprietatii nu pot sa le dea inapoi proprietatile celor care au ramas fara case pe vremea comunistilor, din cauza falsilor proprietari care au incasat zeci de. continuă pe B1

Timisoara are cea mai dinamica economie din Romania. Valoarea exporturilor a ajuns la 4.125 milioane euro. Crestere cu 965 milioene de euro

Valoarea exporturilor in Timis, in primele zece luni din 2014 a ajuns la 4. 125 milioane euro, fata de 3. 160 milioane euro in 2013.

Erste a inregistrat un venit net in scadere cu 4%, la 4,495 milioane euro

Anul trecut, Grupul bancar Erste a inregistrat un venit net in scadere cu 4%, la 4,495 milioane euro, de la 4,685 milioane euro in 2013, in principal datorita dobanzilor scazute si efectelor de conversie valutara, arata un comunicat al Grupului cu rezultatele financiare preliminare din 2014.

FRF, in pierdere: Au disparut 7 milioane euro dupa rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara facuta la Federatia Romana de Fotbal FRF) releva pierderi de 7 milioane euro fata de cifrele anuntate anul trecut. FRF a trecut de la profit la o gaura de peste 3 milioane euro.

O biserica italiana a fost amendata cu peste 1.300 de euro din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii, scrie Mediafax.

Amenda de peste 1.300 de euro pentru o biserica italiana din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii. San.

3TS Capital investeste 5 milioane euro in firma care opereaza Vola.ro

Vola. ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, impreuna cu FRU. pl care opereaza pe piata din Polonia, a primit o investitie de 5 milioane euro, menita sa contribuie la dezvoltarea tehnologica si expansiunea internationala a firmei.

NEPI propune actionarilor dividende de 48 milioane euro sau acordarea de actiuni noi

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 48,25 milioane euro sau acordarea de actiuni noi, arata un comunicat remis azi Bursei de Valori de Bucuresti BVB).

BIRD: 200 milioane euro pentru un proiect in invatamantul secundar

Guvernul a aprobat, in sedinta de azi, printr-un memorandum, raportul negocierii acordului de imprumut dintre tara noastra si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), pentru implementarea proiectului privind invatamantului secundar. Acordul prevede acordarea unui imprumut de 200 milioane euro, pe 20 de ani.

Wizz Air va avea o capitalizare de 818 milioane euro, dupa listarea la Londra

Compania aeriana Wizz Air s-a listat astazi pe Bursa de la Londra, printr-o Oferta Publica Initiala IPO) de actiuni cu valoarea de 11,5 lire, si va ajunge astfel la o capitalizare de 818 milioane euro, potrivit unui comunicat publicat astazi.

Analiza EurActiv.ro:Instrumentele financiare sub umbrela fondurilor UE au adus IMM-urilor din Romania 380 milioane euro

Programul JEREMIE, finantat din fonduri structurale si administrat in Romania de Fondul European de Investitii, in ultimii 4 ani, a infuzat o suma peste dublu fata de cea alocata initial sub forma de credite si investitii pentru IMM-uri. Bancile considera ca replicarea acestui tip de program in urmatorii ani ar putea insemna un sprijin real pentru IMM-uri. Deocamdata, la nivel national nu este finalizata analiza care va stabili ce tip de instrumente financiare vor fi utilizate in programele cu fonduri UE in urmatorii 7-8 ani. Comisarul european Corina Cretu a declarat, in mai multe randuri, ca incurajeaza dublarea instrumentelor financiare in cadrul programelor operationale. Instrumente cu efect similar, in cadrulInitiativei pentru IMM a Uniunii Europene, pentru care Romania ar trebui sa aloce 200 milioane euro.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )