Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bloomberg lauda bursa de la Bucuresti: Paria de anul trecut este a treia cea mai performanta din lume

Adevărul Adevărul,
Bloomberg lauda bursa de la Bucuresti: Paria de anul trecut este a treia cea mai performanta din lume

In urma cu un an, bursa romaneasca scadea abrupt din cauza perspectivei unei taxe pe lacomie anuntata de guvernanti prin Ordonanta 114. Astazi, taxa este pe cale sa fie abolita, iar piata este aproape de a deveni una dintre cele mai performante la nivel mondial, in 2019, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Biletele de avion din perioada Revelionului, cu 15% mai scumpe fata de anul trecut

Din ce in ce mai multi romani aleg sa calatoreasca de Revelion in destinatii europene sau chiar intercontinentale, conform unei analize a agentiei online de turism, Vola. ro. Astfel, anul acesta este asteptata o crestere cu pana la 20% a rezervarilor cu data de plecare in preajma Craciunului si retur dupa Anul Nou, dar si o crestere a pretului mediu al biletelor de avion, depasindu-se pragul atins in ultimii ani. Cele mai cautate destinatii raman capitalele si marile orase europene, dar se observa o crestere a interesului pentru destinatiile din zona Orientului Mijlociu, precum Israel si Dubai, dar si pentru destinatiile mai indepartate precum Bangkok, New York si chiar Sydney.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Alerta extrema ROALERT, in Bucuresti: cat de periculos este incendiul de pe Soseaua Fundeni

Mai multi cetateni din Bucuresti au primit vineri seara o alerta extrem ROALERT. Aceasta face referire la un incendiu foarte periculos care s-a petrecut pe Soseaua Fundeni in jurul orei 22:00. Un incendiu cu degajari mari de fum s-a petrecut joi seara, in apropiere de Fundeni. Focul a izbucnit la un depozit de pe Soseaua .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )