Libnet.ro
UNICEF

06:30

BMW X2 M35i este cel mai puternic Sports Activity Coupe din clasa compacta

Adevărul Adevărul,
BMW X2 M35i este cel mai puternic Sports Activity Coupe din clasa compacta

Putem vorbi despre nasterea unui altfel de hot hatch, unui performant dar mult mai polivalent. BMW prezinta noua varf de gama din portofoliul X2. Noul BMW X2 M35i dispune de un motor turbo pe benzina, cu patru cilindri, ce dezvolta 225 kW/306 CP. in spatele noului model se afla inca o data BMW M GmbH, ale carei cunostinte de motorsport au fost utilizate in dezvoltarea tuturor componentelor. continuă pe Adevărul

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Japonia - Taifunul Jebi, cel mai puternic din ultimii 25 de ani

Taifunul Jebi care a lovit ieri vestul Japoniei, cel mai puternic din ultimii 25 de ani, a ucis 10 oameni, a lasat 2 milioane de gospodarii fara curent electric si a cauzat anularea a aproximativ 800 de zboruri.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Gabriela Firea, reactie-bomba in cel mai puternic conflict de la varful PSD

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui.

DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna.

Este cel mai periculos aliment. Toti l-am consumat pana acum ca fiind sanatos

Untul de cocos este otrava curata, sustine directorul Institutului de profilaxie si epidemiologie a afectiunilor oncologice a Universitatii din Freiburg, Karin Michels, profesor la Harvard. Dr Karin Michels spune.

HOROSCOPUL JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

Care este cel mai murdar loc dintr-un aeroport! Sigur nu te asteptai la asta

Daca suferiti in mod constat de raceli dupa vacanta, exista ceva in aeroport de care ar trebui sa va feriti: cosurile de la securitatea din aeroport. Potrivit unui nou studiu de la U.

Sony HX99 este cel mai important upgrade pentru camera de la smartphone

Vor mai trece cateva zile pana cand vom atrage atentia asupra tuturor gadgeturilor interesante lansate la IFA 2018, iar lista respectiva include si doua camere compacte de origine japoneza:.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )