Libnet.ro
UNICEF

16:45

BMW Seria 5 este cel mai vandut model business al anului 2013

Adevărul Adevărul,
BMW Seria 5 este cel mai vandut model business al anului 2013

Modelul german pastreaza trendul stabilit in 2012 si ramane pentru inca un an lider-ul celor mai vandute automobile din segmentul premium. continuă pe Adevărul

Tudose, CohnJansen JWT: Cel mai greu este sa ai profit fara sa alterezi produsul ori sa suprasoliciti oamenii

Mentinerea profitabilitatii companiei este cel mai dificil lucru pentru un manager, acest lucru fiind greu de obtinut fara a afecta serviciile companiei si fara a suprasolicita oamenii, a declarat pentru WALL-STREET. ro, Alina Tudose, managing director.

Kanye West: Cred ca Madonna este cel mai bun artist vizual pe care l-am avut

Rapperul Kanye West considera ca Madonna este cel mai bun artist vizual, acesta precizand, totodata, ca nu este surprins de controversele aparute in legatura cu videoclipurile sale, informeaza contactmusic. com.

Prea bun, prea ca la tara, cel mai folosit slogan in conversatiile social media

Sloganul Prea bun, prea ca la tara este cel mai des utilizat in conversatiile initiate in ultimele 3 luni de zile de utilizatori in social media, fiind urmat de Prietenii stiu de ce si Viitorul suna bine.

Confruntarea Nadal- Federer de la Wimbledon din 2008, una din cele mai frumoase finale de Grand Slam din istoria tenisului. Citeste povestea

Finala Wimbledon din 2008 dintre Rafa Nadal si Roger Federer a fost partida cea mai lunga din istoria de 131 de ani a acestei competitii si, pentru multi, cea mai frumoasa partida de tenis jucata vreodata. John McEnroe, care se afla pe Terenul Central in calitate de comentator pentru televiziunea americana, a declarat ca este cel mai bun joc pe care l-a vazut vreodata. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

VIDEO Bullets over Lipscani, cel mai savuros spectacol din teatrul independent, implineste 3 ani de la premiera

Bullets over Lipscani, o comedie alerta, plina de ritm, dupa texte de Woody Allen, in cheia clasicelor filme noir americane ale anilor '40, implineste 3 ani de la premiera. Reprezentatia aniversara se joaca joi, la ora 18:45, la Godot Cafe Teatru. Noi am facut Bullets over Lipscani ca o susa si a crescut dincolo de chestia asta. Bullets over Lipscani are cel mai mare succes dintre spectacolele sale - n. red. ), se joaca cel mai mult, marturisea regizorul Eugen Gyemant intr-un interviu acordat Hotnews. ro. Bullets over Lipscani a obtinut premiile pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) si Cel mai bun regizor Eugen Gyemant) la Maratonul Teatrului Independent 2012 si premiul pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) la prima editie a Festivalului National de Teatru Independent 2013).

VIDEO 26 ianuarie, ziua lui Nicolae Ceausescu. Cum petrecea cel mai iubit conducator

Cel mai iubit fiu al poporului, Nicolae Ceausescu, ar fi implinit astazi 96 de ani. 26 ianuarie, o zi obisnuita acum pentru romani, era o adevarata sarbatoare nationala pana in 1989.

26 ianuarie, ziua lui Nicolae Ceausescu. Cum petrecea cel mai iubit conducator

Cel mai iubit fiu al poporului, Nicolae Ceausescu, ar fi implinit astazi 96 de ani. 26 ianuarie, o zi obisnuita acum pentru romani, era o adevarata sarbatoare nationala pana in 1989.

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, a fost arestat

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, intrucat a postat online mai multe materiale din categoria porno din razbunare, a fost arestat joi de FBI. Moore a contribuit la piratarea unor.

HOT! Jennifer Hudson lanseaza cel mai sexy videoclip din cariera, pentru piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.! Vezi aici cum arata!

Cunoscuta mai degraba pentru baladele sale sfasietoare si pentru formele plinute, Jennifer Hudson schimba macazul si ne ofera cel mai.

Toate drumurile duc la Londra: capitala britanica, cel mai vizitat oras din lume in 2013

Cu cer mai tot timpul innorat si ploi dese, poate parea o suprinza pentru multi, insa cele mai noi cifre arata ca Londra a depasit Parisul si a devenit cel mai popular oras din lume in randul turistilor. Doar in 2013 capitala britanica a fost vizitata.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )