Libnet.ro
UNICEF

16:46

Boala care afecteaza 8% din populatia Romaniei cu varsta de peste 40 de ani: in lipsa tratamentului poate duce la invaliditate si moarte prematura

Hotnews Hotnews,
 Boala care afecteaza 8% din populatia Romaniei cu varsta de peste 40 de ani: in lipsa tratamentului poate duce la invaliditate si moarte prematura

Boala Pulmonara Obstructiva Cronica BPOC) afecteaza 8,3% din populatia Romaniei cu varsta peste 40 de ani, arata un studiu realizat de Societatea Romana de Pneumologie in anul 2019. 89% din populatie nu a auzit de aceasta boala, care afecteaza capacitatea respiratorie, reducand-o progresiv, iar in lipsa tratamentului poate duce la invaliditate si moarte prematura. continuă pe Hotnews

STUDIU 8,3% din populatia Romaniei cu varsta de peste 40 de ani este afectata de Boala Pulmonara Obstructiva Cronica

Boala Pulmonara Obstructiva Cronica BPOC) afecteaza 8,3% din populatia Romaniei cu varsta peste 40 de ani, potrivit unui studiu realizat de Societatea Romana de Pneumologie in anul 2019, prezentat joi intr-o conferinta de presa.

Radu Banciu: Aproape 28% din populatia Romaniei are toaleta in curte, de peste 10 ori mai mult fata de media europeana (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca, potrivit datelor ONU, aproape 28% din populatia Romaniei are toaleta in curte. Sa fim iertati de catre poli.

Ziua mondiala a toaletei: Peste un sfert din populatia Romaniei nu are WC in casa

In fiecare an, in data de 19 noiembrie se sarbatoreste Ziua mondiala a toaletei. O zi pe care multi romani nu o pot sarbatori pentru ca in multe case nu exista inca o toaleta.

Boala care se raspandeste rapid printre romani. Medicii de familie cer masuri urgente de la Ministerul Sanatatii

Boala se poate raspandi cu usurinta in randul populatiei de la noi din tara. De aceea, medicii de familie au cerut urgentarea unor masuri de prevenire, pentru a nu risca o imbolnavire in masa. Asta deoarece odata cu instalarea sezonului rece, cel mai probabil vor exista si cazuri de raceala sau gripa, care de asemenea .

Ipoteza exploziva. Daramarea Guvernului Dancila a fost dictata din afara Romaniei. Care ar fi fost, de fapt, scopul

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Congresul PPE, desfasurat in Zagreb, ca Adina Valean reprezinta contributia modesta a Romaniei pentru o foarte buna Comisie. Cu alte cuvinte, Orban le-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )