Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ipoteza exploziva. Daramarea Guvernului Dancila a fost dictata din afara Romaniei. Care ar fi fost, de fapt, scopul

Antena3 Antena3,
Ipoteza exploziva. Daramarea Guvernului Dancila a fost dictata din afara Romaniei. Care ar fi fost, de fapt, scopul

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Congresul PPE, desfasurat in Zagreb, ca Adina Valean reprezinta contributia modesta a Romaniei pentru o foarte buna Comisie. Cu alte cuvinte, Orban le-a. continuă pe Antena3

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Dancila: Nu eu am spus astia. Iohannis a facut-o! Declaratia mea a fost scoasa din context

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca a folosit apelativul astia in conferinta de presa de marti seara pentru a sanctiona faptul ca presedintele Klaus.

Viorica Dancila, despre evenimentele din 10 august: Am spus atunci ca seamana cu o lovitura de stat

Viorica Dancila a raspuns, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Parlamentului, unei intrebari legate de evenimentele din 10 august 2018 si a mentionat daca ce s-a intamplat atunci a fost sau nu o.

Negocierile din spatele dezbaterii Iohannis Dancila. Replica dura din partea echipei lui Klaus Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca echipele de campanie ale PSD si PNL s-au intalnit recent pentru a incerca sa organizeze o dezbatere electorala, insa liberalii ar fi dat de inteles ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea intrucat Viorica Dancila nu s-ar ridica la nivelul sau. Gabriela Firea dezvaluie de ce nu .

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21.

Accident dramatic in Botosani! A murit dupa ce a fost lovita din plin de un autocar, chiar pe trecerea de pietoni. Era oprit cu roata pe biata femeie

O femeie, care traversa pe la trecerea de pietoni, a lovita de un autocar joi dimineata, in Botosani. Femeia de 71 de ani a fost transportata de urgenta la spital, potrivit.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )