Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bogdan Aurescu, ministru de externe: Progrese insemnate privind prezenta NATO pe flancul estic

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu, ministru de externe: Progrese insemnate privind prezenta NATO pe flancul estic

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a apreciat, marti, la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic al ministrilor de externe NATO progresele relevante obtinute in vederea asigurarii unei prezente aliate pe flancul estic al NATO, inclusiv in Romania, ca element important de descurajare a factorilor de risc. continuă pe România Liberă

Cinci diplomati primesc gradul de ambasador. Printre ei si noul ministru de Externe, Bogdan Aurescu

Traian Basescu a semnat marti decretele prin care cinci diplomati primesc gradul de ambasador. Printre acestia se numara noul ministru de Externe, Bogdan Aurescu si consilierul prezidential Bogdan Manoiu.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu s-a intalnit la Chisinau cu presedintele Nicolae Timofti si cu premierul Iurie Leanca

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a efectuat luni, de 1 Decembrie, prima vizita de la preluarea mandatului, in Republica Moldova, ocazie cu care a avut convorbiri cu Natalia Gherman, viceprim-ministru, ministru al afacerilor externe si integrarii europene al Republicii Moldova, si a fost primit de Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova, respectiv de Iurie Leanca, prim-ministrul Republicii Moldova, informeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat de presa.

Chisinau: Bogdan Aurescu saluta faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a salutat, la Chisinau, faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana. Aurescu a transmis disponibilitatea Romaniei de a sprijini politic, d.

UPDATE. Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, intr-o vizita oficiala la Chisinau

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza, luni, o vizita oficiala la Chisinau, in conditiile in care luni se afla rezultatul votului la alegerile de duminica, conform unui comunicat al MAE, remis redactiei.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu face luni o vizita in Republica Moldova

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu se afla luni intr-o vizita la Chisinau, anunta MAE, fara a oferi detalii cu privire la programul oficialului roman din cursul deplasarii in Republica Moldova, informeaza.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, intr-o vizita oficiala la Chisinau

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza, luni, o vizita oficiala la Chisinau, in conditiile in care luni se afla rezultatul votului la alegerile de duminica, conform unui comunicat al MAE, remis redactiei.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, in vizita in Republica Moldova

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu efectueaza luni o vizita in capitala Republicii Moldova, Chisinau, anunta Ministerul Afacerilor Extern. Nu sunt precizate detalii cu privire la programul vizitei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )