Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bogdan Gaurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi la propunerea fostului ministru Fenechiu

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Gaurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi la propunerea fostului ministru Fenechiu

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor, prin decizie a premierului Victor Ponta, dupa ce propunerea a fost inaintata in acest sens in luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Bogdan Gaurean (PNL),numit secretar de stat la Transporturi la propunerea fostului ministru ...

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor, prin decizie a premierului Victor Ponta, dupa ce propunerea a fost inaintata in acest sens in luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu, transmite Mediafax. Decizia a fost semnata miercuri de seful Guvernului. Tot miercuri, premierul Ponta a predat Ramonei Manescu portofoliul Transporturilor. Gaurean a fost director general adjunct la Oficiul National al Registrului Comertului si a fost propus la .

Bogdan Gaurean (PNL) este noul secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Bogdan Gaurean PNL) a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, dupa ce aceeasi propunere fost inaintata in luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu.

Calin Bogdan Gaurean, numit secretar de stat la Transporturi

Liberalul Calin Bogdan Gaurean a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )