Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare: Fostul viceguvernator al BNR s-a predat la Politie

B1 B1,
Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare: Fostul viceguvernator al BNR s-a predat la Politie

UPDATE, 29 octombrie, ora 12. 20 -Bogdan Olteanu s-a predat la Inspectoratul de Polititie Judetean Dambovita pentru a fi incarcerat, au anuntat reprezentantii Politiei. La data de 29 octombrie a. c. continuă pe B1

Fostul director al CNAS Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, luni, pentru luare de mita in forma continuata. in prima instanta acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Bogdan Olteanu s-a predat la IPJ Dambovita. Fostul viceguvernator al BNR, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. El s-a predat, joi, la sediul IPJ Dambovita.

Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR, condamnat la 5 ani inchisoare cu executare

Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor si viceguvernator BNR, a fost condamnat defin.

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata.

Fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak, condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea Suprema sud-coreeana, cea mai inalta instanta juridica a tarii, a confirmat joi condamnarea pentru coruptie la 17 ani de inchisoare a fostului presedinte Lee Myung-bak, 78 de ani, informeaza AFP citata de Agerpres.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, conform Agerpres.

Ce inseamna trafic de influenta, infractiunea care i-a adus lui Bogdan Olteanu 5 ani de inchisoare cu executare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. El s-a.

UPDATE Bogdan Olteanu, condamnat la 5 ani de inchisoare - decizie definitiva

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de DNA ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva.

Instanta a dispus confiscarea milionului de euro luat mita de Bogdan Olteanu de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihai guvernator in Delta Dunarii

Curtea de Apel Bucuresti CAB) care a decis definitiv condamnarea la 5 ani de inchisoare a fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a mentinut dispozitiile sentintei.

Cristian Pomohaci, condamnat definitiv. Ce sentinta a primit si pentru ce ilegalitate

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscala. Fostul preot, actual cantaret, a primit un an de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, si 90 de zile de munca neplatita in folosul comunitatii. Cristian Pomohaci, condmant la inchisoare. Decizia este definitiva Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )