Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cristian Pomohaci, condamnat definitiv. Ce sentinta a primit si pentru ce ilegalitate

Playtech Playtech,
Cristian Pomohaci, condamnat definitiv. Ce sentinta a primit si pentru ce ilegalitate

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscala. Fostul preot, actual cantaret, a primit un an de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, si 90 de zile de munca neplatita in folosul comunitatii. Cristian Pomohaci, condmant la inchisoare. Decizia este definitiva Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru . continuă pe Playtech

Cristian Pomohaci, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Ce acuzatii i se aduc fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare. Fostul preot este acuzat de evaziune fiscala, dupa ce a inchiriat 11 apartamente fara sa plateasca taxe si impozite statului.

Fostul director al CNAS Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, luni, pentru luare de mita in forma continuata. in prima instanta acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )