Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak, condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru coruptie

Hotnews Hotnews,
 Fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak, condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru coruptie

Curtea Suprema sud-coreeana, cea mai inalta instanta juridica a tarii, a confirmat joi condamnarea pentru coruptie la 17 ani de inchisoare a fostului presedinte Lee Myung-bak, 78 de ani, informeaza AFP citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Lee Myung-bak, fostul presedinte sud-coreean, condamnat pentru coruptie. Va executa 17 ani de inchisoare

Lee Myung-bak, fostul presedinte sud-coreean in varsta de 78 de ani, a fost condamnat pentru coruptie de catre Curtea Suprema, cea mai inalta instanta juridica a tarii. Acesta va avea de executat17 ani de.

Presedintele condamnat la 17 ani de inchisoare. Risca sa-si sfarseasca zilele in spatele gratiilor

Presa internationala anunta astazi, 29 octombrie, ca fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak va merge la inchisoare pentru 17 ani. Curtea Suprema a tarii a confirmat pedeapsa pentru infractiuni de luare de mita si delapidare. Fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost condamnat la inchisoare Conservatorul Lee Myung-bak , care a ocupat functia de presedinte din .

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, conform Agerpres.

Bogdan Olteanu s-a predat la IPJ Dambovita. Fostul viceguvernator al BNR, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si fost presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. El s-a predat, joi, la sediul IPJ Dambovita.

Fostul director al CNAS Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare, luni, pentru luare de mita in forma continuata. in prima instanta acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare

Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata.

Cristian Pomohaci, condamnat definitiv. Ce sentinta a primit si pentru ce ilegalitate

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscala. Fostul preot, actual cantaret, a primit un an de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, si 90 de zile de munca neplatita in folosul comunitatii. Cristian Pomohaci, condmant la inchisoare. Decizia este definitiva Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru .

Cristian Pomohaci, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Ce acuzatii i se aduc fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare. Fostul preot este acuzat de evaziune fiscala, dupa ce a inchiriat 11 apartamente fara sa plateasca taxe si impozite statului.

Fostul presedinte francez Francois Hollande pune in discutie apartenenta Turciei la NATO

Problema prezentei Turciei in interiorul NATO trebuie sa fie ridicata cu aliatii nostri din cauza comportamentelor agresive ale Ankarei) fata de tarile aliate , a declarat astazi fostul presedinte francez Francois Hollande 2012-2017).

Fostul presedinte Hollande pune in discutie apartenenta Turciei la NATO: Practica politici agresive fata de aliati si incurajeaza conflicte armate

Problema prezentei Turciei in interiorul NATO trebuie sa fie ridicata cu aliatii nostri din cauza comportamentelor agresive ale Ankarei) fata de tarile aliate, a declarat miercuri fostul presedinte francez Francois Hollande, informeaza AFP citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )