Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bogdan Teodorescu: Antonescu a omorat cel mai mare adversar al lui Basescu, USL

Antena3 Antena3,
Bogdan Teodorescu: Antonescu a omorat cel mai mare adversar al lui Basescu, USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, are o noua strategie: inca de anul trecut, liberalul doreste o schimbare a electoratului, dand simpatizantii USL pe cei ai presedintelui Traian Basescu. Analiza a fost. continuă pe Antena3

Cel mai mare retailer rus de jucarii vrea sa se listeze la Londra

Detsky Mir, cel mai mare mare lant de distributie a jucariilor din Rusia, detinut de un conglomerat major, a depus documentele pentru aprobarea, de catre banca centrala, a listarii sale la Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE).

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 euro

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 de dolari

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

Momentul FNI pentru Bitcoin: cel mai mare serviciu de schimb valutar dispare si ia cu el sute de milioane de dolari

Moneda virtuala care a depasit in 2013 pretul aurului a dat acum de o criza care ar putea-o destabiliza pe o perioada mai mare. MtGox, unul dintre cele mai mari servicii de schimb valutar, a disparut si odata cu el au disparut sute de milioane de dolari in bitcoini.

USL-ul are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce ASTAZI

USL are orele numarate. Cel mai probabil, inevitabilul se va produce astazi dupa venirea lui Crin Antonescu in tara, din Austria. De altfel, liderul PNL a si convocat deja Biroul Politic si Delegatia.

Elena Udrea, la B1 TV: PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta

Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu primesc functiile pe care le cer in Guvern si nu le pasa deloc de electorat. PSD va candida singur la prezidentiale, cel mai probabil va fi Ponta. S-a spus foarte clar din interiorul PSD ca un partid candideaza cu presedintele lui. Ce se intampla acum, ca ramane PSD la guvernare, ca PNL va trece in opozitie, dupa ce s-a pupat 3 ani cu Ponta, asta nu mai intereseaza pe nimeni, a spus Elena Udrea in cadrul emisiunii Sub semnul ? de pe B1 TV. Aceasta nu crede ca Antonescu va reusi sa treaca drept liderul autentic al dreptei romanesti indiferent daca se rupe de PSD.

ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Pretul gazelor pe piata din Romania va fi aliniat la cel de import la finele perioadei de liberalizare, insa pretul la care Romania importa gaze este mai mare decat cel de pe pietele europene, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

GfK: increderea consumatorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2007

Increderea consumatorilor germani a crescut pana la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, cumparatorii din cea mai mare economie europeana devenind mai optimisti in privinta veniturilor lor viitoare.

SanDisk a anuntat lansarea celui mai mare card din lume, cu o capacitate de 128 GB

SanDisk, cel mai important producator international de carduri de memorie, a anuntat lansarea celui mai mare card microSD din lume, cu o capacitate de 128 GB. Cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I are o capacitate.

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita se extinde

Germanii de la Leoni isi extind hala de productie anul acesta. Noua investitie pentru care s-au alocat 20-30 de milioane de euro va aduce in jur de 1000 de locuri de munca noi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )