Libnet.ro
UNICEF

10:30

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

B1 B1,
BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi au decis sa porneasca de acum pe cai separate, motivul fiind faptul ca acestia ajunsesera. continuă pe B1

Bomba mondena a EXPLODAT! Botezatu recunoaste TOT despre relatia cu Bianca Dragusanu! Adevaratul motiv al despartirii de VICTOR SLAV

Catalin Botezatu a marturtisit ca o respecta foarte mult pe fosta lui iubita, Bianca Dragusanu,si povesteste ca inca de la primele intalniri i-a remarcat potentialul urias. Bianca este una.

Bomba in lumea vedetelor! Cu cine s-a cuplat Victor Slav, dupa despartirea de Bianca Dragusanu

Daca Bianca Dragusanu s-a cuplat cu Tristan Tate, despre Victor Slav s-au nascut multe speculatii. Dansatoarea Denisa Despa, una din admiratoarele vedetei TV, crede ca fostul prezentator meteo are deja pe cineva.

Bianca Dragusanu, pusa la punct de Teo Trandafir: Esti libera sa te ridici si sa pleci!

Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit, iar vedeta are un nou iubit a socat lumea showbizului romanesc. Astfel, pentru a dezbate acest subiect, prezentatoarea tv a fost invitata in.

Bianca Dragusanu a aratat diploma de BAC! Incredibil ce nota a luat la Limba Romana

Nu mai este un secret! Bianca Dragusanu a aratat fanilor din mediul virtual cu ce nota a trecut examenul de bacalaureat. Bianca Dragusanu a tinut mortis sa arate prietenilor virtuali cu ce nota a trecut.

SCANDAL in televiziune! TEO TRANDAFIR nu a mai rezistat: Si-a varsat nervii pe BIANCA DRAGUSANU! Adevaratul motiv al despartirii de VICTOR SLAV

Bianca Dragusanu a oferit explicatii incendiare in emisiunea lui Teo Trandafir despre despartirea ei de Victor Slav si despre cum a ajuns sa iasa cu Tristan Tate, marturisind ca englezul a fost cel care a.

Tristan Tate, dupa weekendul cu Bianca Dragusanu: As prefera sa ies cu boschetarii...

Bianca Dragusanu si noul ei iubit, milionarul Tristan Tate, au petrecut weekendul acesta la mare. Englezul, insa, s-a aratat complet dezamagit de atitudinea unor petrecareti din cluburile de la noi. El a.

De cand iubeste, Bianca Dragusanu o tine numai intr-o distractie! Blonda si iubitul, wild party pe litoral

Cu voia sau fara voia ei, Bianca Dragusanu este in momentul de fata pe buzele tuturor romanilor si in inima unui singur englez, Tristan Tate, care s-a indragostit nebuneste de diva noastra. Citeste.

Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

Adela Popescu este din nou insarcinata. Vedeta va avea inca un baietel si a anuntat vestea intr-un mod foarte inedit. Iata ce fotografie a postat pe pagina de socializare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )