Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

Antena3 Antena3,
Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dinca, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Partenerul de de viata al Danielei Dinca, fiica monstrului din Caracal, a fost un cunoscut om de afaceri din Italia. Giorgio Albiero a fost acuzat de trafic de armament. Citeste si: Cazul Caracal. Filmare-bomba.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca inainte de rapirea Alexandrei

Ancheta crimelor de la Caracal care au socat intreaga tara se complica. Un martor-cheie a declarat, in exclusivitate pentu Antena 3, ca DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca cu doua saptamani.

Martor in Cazul Caracal: Anchetatorii mi-au aratat fotografia lui Dinca inainte ca Alexandra sa fie rapita (Adevarul)

Un barbat care vindea telefoane vechi in Targul de saptamana din Craiova a fost chemat la DIICOT cu doua saptamani inaintea izbucnirii scandalului de la Caracal si intrebat cui a vandut un telefon Nokia, scrie Adevarul. Procurorii i-au aratat o plansa cu mai multe fotografii, insa acesta a spus ca nu-si aminteste. in ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu plansa aia, iar am spus ca habar n-am, si atunci mi-au zis sa ma uit la stiri si o sa inteleg mai multe.

Martor in cazul Caracal: Mi-au aratat fotografia lui Dinca inainte ca Alexandra sa fie rapita

Un barbat care vindea telefoane vechi in Targul de saptamana din Craiova a fost chemat la DIICOT cu doua saptamani inaintea izbucnirii scandalului de la Caracal si intrebat cui a vandut un telefon Nokia. Omul a spus ca nu-si aminteste si atunci i s-a aratat o plansa cu mai multe fotografii. in ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu plansa aia, iar am spus ca habar n-am, si atunci mi-au zis sa ma uit la stiri si o sa inteleg mai multe.

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire.

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

Gheorghe Dinca are pretentii in arest. A solicitat sa aiba acces la televizor si la ziare pentru a fi la curent cu tot ce se spune in cazul Caracal

Gheorghe Dinca e foarte interesat de tot ceea ce inseamna cazul de la Caracal si urmareste cu mare interes toate stirile care apar despre acest subiect. Inculpatul a cerut in arest acces la televizor si a cerut.

Ce se intampla in cazul Caracal, la exact o luna de la descinderea politistilor in casa lui Dinca. Suspectul a fost adus la locul crimei

Anchetatorii continua, la o luna de la descinderea politistilor la casa groazei, sa verifice centimetru cu centimetru locul presupuselor crime, suspectul Gheorghe Dinca fiind readus, luni dimineata, la locuinta sa din Caracal.

Cazul Caracal: DIICOT a cerut expertizarea masinii lui Dinca

DIICOT precizeaza ca a cerut expertizarea masinii lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )