Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, la DNA

Bombonica Prodana, fosta sotie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost audiata vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu, transmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, audiata la DNA in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Bombonica Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri al Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu. in acest caz mai sunt implicati fostisefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a ajuns la DNA

Fosta sotie a presedintelui PSD Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a venit vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata. Bombonica Prodana nu a dorit sa faca declaratii presei.

Liviu Dragnea, tot mai aproape de verdictul Liviei Stanciu

Liviu Dragnea se afla intr-o situatie deloc usoara, a opinat Adina Anghelescu, joi seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Sunt trei variante: condamnare cu executare, cea mai.

Liviu Dragnea: La Sectorul 2 candideaza Mihai Toader. Are si sustinerea UNPR. Cum arata echipa completa a PSD pentru Capitala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca Biroul Permanent National al PSD l-a validat pe Mihai Toader, actualul viceprimar al Sectorului 2, in postura de candidat la alegerile locale, acesta urmand a fi sustinut si de UNPR. Astfel, PSD si-a definitivat echipa completa de candidati petru primariile Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )