Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea, tot mai aproape de verdictul Liviei Stanciu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, tot mai aproape de verdictul Liviei Stanciu

Liviu Dragnea se afla intr-o situatie deloc usoara, a opinat Adina Anghelescu, joi seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Sunt trei variante: condamnare cu executare, cea mai. continuă pe Antena3

Protestele medicilor continua. Romania, tot mai aproape de greva generala in sanatate

Peste 200 de cadre medicale vor picheta, joi la pranz, sediul Ministerului Muncii, dupa ce discutiile purtate, ieri, cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, nu au dus la niciun rezultat, anunta sindicalistii din Sanatate.

Liviu Dragnea: La Sectorul 2 candideaza Mihai Toader. Are si sustinerea UNPR. Cum arata echipa completa a PSD pentru Capitala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca Biroul Permanent National al PSD l-a validat pe Mihai Toader, actualul viceprimar al Sectorului 2, in postura de candidat la alegerile locale, acesta urmand a fi sustinut si de UNPR. Astfel, PSD si-a definitivat echipa completa de candidati petru primariile Capitalei.

Cocktail Holidays: Romanii, tot mai atrasi de circuite tematice

Cererea pentru circuite a fost in crestere cu 15% in 2015, fata de 2014, iar circuitele tematice i-au atras cel mai mult pe romani, datorita faptului ca le ofera posibilitatea sa cunoasca istoria, cultura si civilizatia locurilor respective, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )