Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Antena3 Antena3,
Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Bookfest 2018. Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Bookfest 2018. Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis. continuă pe Antena3

Surprizele de la cel mai mare targ de carte din Romania

Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis portile la.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie ia startul in Romania

Reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,6485 lei/euro, in crestere cu 0,19% fata de nivelul atins miercuri, pana la cel mai mare nivel din 8 mai pana in prezent. Consiliul de.

Admitere facultate 2018 Care sunt conditiile de admitere la facultatile Universitatii din Bucuresti si cnd ncep nscrierile

Universitatea din Bucuresti anunta ca inscrierile pentru admiterea la facultate in 2018 se desfasoara in perioada 6 - 26 iulie 2018, iar data limita de afisare a rezultatelor este 29 iulie 2018. Vezi in articol care sunt facultatile care organizeaza examen de admitere si care accepta concurs de dosare. Cele mai multe locuri la buget sunt la Facultatea de Litere - 464 de locuri. Ea este urmata de Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, cu 446 locuri bugetate, si de Facultatea de Matematica si Informatica unde sunt 439 de locuri la buget.

Cel mai mare vulcan din insula Hawaii face ravagii. Suvoaiele de lava fierbinte au atins o centrala energetica geotermala

Suvoaiele de lava fierbinte ale vulcanului Kilauea din Hawaii au atins si o centrala energetica geotermala, care a fost partial distrusa. Este primul asemenea caz consemnat in intreaga lume. Lava s-a oprit.

30 de infanteristi marini participa laBALTOPS 18, cel mai mare exercitiu militar din nordul Europei

Fortele Navale Romane participa, in perioada 31 mai - 17 iunie, la exercitiul multinational BALTOPS 18, cel mai mare exercitiu de tip Joint din nordul Europei, cu 30 de infanteristi marini si doi ofiteri de stat major, potrivit unui comunicat de presa remis joi de Statul Major al Fortelor Navale.

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer cerebral

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer, sugereaza rezultatele preliminare ale unui studiu, relateazaBBC.

Alerta METEO: CANICULA loveste in forta Romania. Care sunt ZONELE cele mai AFECTATE

Vesti proaste de la meteorologi. Vara incepe sa-si intre in drepturi, mai devreme decat era de asteptat. in zilele urmatoare, temperaturile vor urca chiar si pana la 34 de grade Celsius, potrivit.

Alerta METEO: Noi FENOMENE EXTREME lovesc Romania. Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE!

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi. Administratia Nationala de Metrologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 28 mai - 10 iunie, care arata ca inceputul verii va fi marcat de vreme instabila. Des.

Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna se gasesc de multe ori n spatiul politic

Klaus Iohannis a spus miercuri, dupa deschiderea Bookfest, ca cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna, limba romana, se gasesc de multe ori in spatiul politic si este foarte regretabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )