Libnet.ro
UNICEF

20:30

Boris Johnson avertizeaza ca tulpina britanica a coronavirusului este mai letala

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson avertizeaza ca tulpina britanica a coronavirusului este mai letala

Premierul britanic Boris Johnson spune ca noua tulpina a coronavirusului detectata in Regatul Unit a. continuă pe România Liberă

COVID-19: Premierul Boris Johnson anunta ca tulpina britanica se dovedeste mai mortala

Tulpina britanica a SARS-COV-2 ar putea fimai letala decat varianta veche, a anuntatvineripremierul Marii Britanii, Boris Johnson. Initial, specialistii considerau ca noua tulpina.

Covid-19: Tulpina britanica, asociata cu o mortalitate mai mare (Boris Johnson)

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare sa fie legata si de o mortalitate mai mare, a declarat vineri premierul britanic Boris Johnson, citat de AFP.

Covid: Primele cazuri de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Beijing

Focarul de contagiune cu Covid-19 descoperit in periferia Beijingului include doua cazuri ale noii tulpini de origine britanica, mult mai contagioasa, au anuntat miercuri autoritatile sanitare locale, citate de AFP.

Israelul avertizeaza: Prima doza a vaccinului este mai putin eficienta decat a afirmat Pfizer

Autoritatile israeliene au criticat recent vaccinul dezvoltat de Pfizer, deoarece serul produs de compania farmaceutica americana s-ar fi dovedit a fi mai putin eficient decat s-a prevazut, scrie Il Giornale, citat de agentia Rador. in special, in vizorul Ierusalimului a intrat nivelul de imunitate fata de COVID-19 dezvoltat in organismul uman ca urmare a primei doze de ser, care pare a fi inferior celui promis de compania americana. in ciuda descoperirii unei protectii mai putin eficiente garantate impotriva infectiei de catre prima doza a vaccinului, campania de vaccinare in masa din Israel avanseaza rapid, cu 2 milioane de cetateni deja vaccinati si peste 400. 000 care au facut si rapelul.

CORONAVIRUS |Boris Johnson: Este prea devreme sa spunem cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, joi, ca este prea devreme pentru a spune cand se vor incheia restrictiile nationale impuse din cauza pandemiei coronavirusului in Anglia. Declaratia acestuia a venit pe.

BORIS JOHNSON: Este prea devreme sa spunem cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat, joi, ca este prea devreme de spus cand se vor incheia restrictiile nationale din Anglia legate de coronavirus, in timp ce decesele zilnice provocate de Covid-19 ating noi recorduri, iar spitalele devin tot mai aglomerate.

Boris Johnson, anunt ingrijorator: Varianta britanica a noului coronavirus este mai letala

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare a fi legata de o mortalitate mai mare, a declarat, vineri, premierul Boris Johnson, citat de AFP.

Noi recorduri de infectare si decese in Portugalia, unde tulpina britanica continua sa se raspandeasca

Portugalia a inregistrat miercuri un nou record zilnic atat in privinta numarului de decese cat si a celor de contaminari cu COVID-19, acesta din urma crescand cu aproape 50%, in timp ce tulpina britanica a virusului continua sa se raspandeasca, informeaza AFP.

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP.

Subiectele zilei: Israel: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam; Povestea lui Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti care a transmis de la Capitoliu; CTP despre Trump: Un ticalos neglorios

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam. Nachman Ash, coordonatorul. Un sofer de TIR angajat in Romania, descoperit de politistii germani ca se afla pe traseu de patru luni. Barbatul doarme din septembrie in cabina. Politisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )