Libnet.ro
UNICEF

16:45

Israelul avertizeaza: Prima doza a vaccinului este mai putin eficienta decat a afirmat Pfizer

Hotnews Hotnews,
 Israelul avertizeaza: Prima doza a vaccinului este mai putin eficienta decat a afirmat Pfizer

Autoritatile israeliene au criticat recent vaccinul dezvoltat de Pfizer, deoarece serul produs de compania farmaceutica americana s-ar fi dovedit a fi mai putin eficient decat s-a prevazut, scrie Il Giornale, citat de agentia Rador. in special, in vizorul Ierusalimului a intrat nivelul de imunitate fata de COVID-19 dezvoltat in organismul uman ca urmare a primei doze de ser, care pare a fi inferior celui promis de compania americana. in ciuda descoperirii unei protectii mai putin eficiente garantate impotriva infectiei de catre prima doza a vaccinului, campania de vaccinare in masa din Israel avanseaza rapid, cu 2 milioane de cetateni deja vaccinati si peste 400. 000 care au facut si rapelul. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Israel: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam; Povestea lui Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti care a transmis de la Capitoliu; CTP despre Trump: Un ticalos neglorios

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam. Nachman Ash, coordonatorul. Un sofer de TIR angajat in Romania, descoperit de politistii germani ca se afla pe traseu de patru luni. Barbatul doarme din septembrie in cabina. Politisti.

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam

Nachman Ash, coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel, a avertizat luni ca o unica doza de vaccin PfizerBioNTech ar putea oferi mai putina protectie impotriva infectiei cu coronavirus decat s-a crezut initial. Israelul a demarat rapid si devreme campania de imunizare, dar se afla intr-o cursa cu transmiterea comunitara accelerata mai ales in contextul propagarii tulpinii britanice a virusului.

Ce se intampla in corp dupa prima doza de vaccin anti-covid-19. Medicii rup tacerea

Medicii specialisti ne spun ce se intampla cu organismul dupa prima doza de vaccin impotriva coronavirus. Medic primar cardiolog si Seful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenta din Tg. Mures, Theodora Benedek a verificat nivelul anticorpilor COVID-19 la doua saptamani de la imunizarea cu prima doza de vaccin. Nimeni nu se astepta la .

Covid: Presedintele Argentinei primeste prima doza de vaccin rusesc Sputnik V

Presedintelui argentinian Alberto Fernandez i s-a administrat o prima doza de Sputnik V, vaccinul rusesc impotriva Covid-19 dezvoltat de laboratorul Gamaleya, a anuntat presedintia intr-un comunicat, potrivit AFP.

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP.

Israelul trage un semnal de alarma: Prima doza din vaccinul anti-COVID ar putea fi mai putin eficienta decat a anuntat Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel a avertizat ca o unica doza de vaccin PfizerBioNTech ar putea oferi mai putina protectie impotriva infectiei cu coronavirus decat s-a crezut initial. Israelul a .

O noua zi cu mai putin de 300 de cazuri de COVID in 24 de ore in Bucuresti Topul judetelor dupa noua raportare

Dupa ce luni la rand Capitala a raportat constant in jur de 1. 000 de cazuri de COVID-19 in 24 de ore, miercuri este a doua zi la rand cu un numar mic de imbolnaviri raportate - 257. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Timis - sub 200.

Poluarea in pandemie: cu cat au scazut emisiile de metan si de ce este prea putin

Cel mai recent raport al International Energy Agency - IEA atrage atentia asupra unei scaderi semnificative a nivelului de poluanti emisi in atmosfera in 2020. Din pacate, vestile bune se.

Accident rutier in Capitala: A treia masina care se opreste intr-o fantana arteziana din Piata Unirii, in mai putin de o saptamana

Inca o masina a plonjat, joi seara, intr-o fantana arteziana din Piata Unirii din Bucuresti. Accidentul s-a produs in jurul orei 19:00, pe Bulevardul Unirii, aproape de Casa Poporului si este al treilea de.

VIDEO Cat de bogat este Vladimir Putin: documentarul pe care nu te-ai fi asteptat sa-l vezi

La scurt timp dupa ceAlexei Navalnii a revenit in Rusia, a fost arestat. Asta nu inseamna insa ca principalul oponent al lui Vladimir Putin nu a avut timp sa publice un documentar de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )