Libnet.ro
UNICEF

19:45

Covid-19: Tulpina britanica, asociata cu o mortalitate mai mare (Boris Johnson)

Hotnews Hotnews,
 Covid-19: Tulpina britanica, asociata cu o mortalitate mai mare (Boris Johnson)

Varianta britanica a noului coronavirus, mai contagioasa, pare sa fie legata si de o mortalitate mai mare, a declarat vineri premierul britanic Boris Johnson, citat de AFP. continuă pe Hotnews

COVID-19: Premierul Boris Johnson anunta ca tulpina britanica se dovedeste mai mortala

Tulpina britanica a SARS-COV-2 ar putea fimai letala decat varianta veche, a anuntatvineripremierul Marii Britanii, Boris Johnson. Initial, specialistii considerau ca noua tulpina.

Boris Johnson avertizeaza ca tulpina britanica a coronavirusului este mai letala

Premierul britanic Boris Johnson spune ca noua tulpina a coronavirusului detectata in Regatul Unit a.

Noi recorduri de infectare si decese in Portugalia, unde tulpina britanica continua sa se raspandeasca

Portugalia a inregistrat miercuri un nou record zilnic atat in privinta numarului de decese cat si a celor de contaminari cu COVID-19, acesta din urma crescand cu aproape 50%, in timp ce tulpina britanica a virusului continua sa se raspandeasca, informeaza AFP.

Cel mai mare spital de psihiatrie si pentru masuri de siguranta din tara, focar COVID-19

Valul confirmarilor cu COVID-19 a cuprins din nou cel mai mare spital de psihiatrie si masuri de siguranta din tara, desi la finalul anlui 2020 aici a fost inchis si ultimul focar de boala dupa ce zecile de pacienti si angajati infectati cu SARS-CoV-2 s-au vindecat.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Cinci oameni au murit

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute din India SII), cel mai mare producator de vaccinuri .

A izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrica de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit astazi la Serum Institute din India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, relateaza presa internationala.

Incendiu la cel mai mare producator de vaccinuri din lume. Compania este implicata in producerea vaccinului impotriva Covid-19

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta presa locala. im imaginile devenite virale peretelele de socialiare se vede cum un imens nor.

VIDEO Incendiu in India, la instalatia celui mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum Institute of India - cel mai mare producator de vaccinuri din lume, potrivit unor imagini difuzate de televiziuni locale, insa presa scrie ca productia de vaccinuri impotriva covid-19 nu era afectata, relateaza AFP.

VIDEO Incendiu la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume

Un incendiu a izbucnit joi la Serum institute of India, cel mai mare producator de vaccinuri din lume, anunta televiziunile locale, care precizeaza insa ca productia de vaccinuri impotriva Covid-19 nu este afectata, citate de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )