Libnet.ro
UNICEF

08:30

Oficial. Cand se reiau zborurile cu Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Oficial. Cand se reiau zborurile cu Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, duminica, 3 ianuarie, lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care este necesara carantina de 14 zile la intoarcerea in Romania. De asemenea, CNSU a anuntat ca incepand de luni, 04. 2021, ora 19. 00, se vor relua zborurile catre si inspre Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Romanii pot calatori din nou in UK! Se reiau zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat duminica reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie sa intre in carantina, ori sa aiba un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de intrarea in Romania.

Cat de departe s-a raspandit noua tulpina a COVID-19, aparuta in Marea Britanie. Lista completa a celor 33 de tari

Turcia este ultima tara in care virusul B. 7, noua tuplina de COVID-19, aparut in Marea Britanie, s-a raspandit. De la 1 ianuarie, Turcia si-a inchis oficial granitele fata de persoanele care sosesc din.

Acordul comercial post Brexit, dintre UE si Marea Britanie, aprobat de regina Elisabeta a II-a

Proiectul de lege privind acordul comercial post-Brexit a fost aprobat de regina Elisabeta a II-a, a anuntat presedintele Camerei Comunelor Lindsay Hoyle in primele ore ale zilei de joi, ceea ce inseamna ca a devenit oficial lege in Marea Britanie, informeaza dpa.

Marea Britanie, peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19. Numarul deceselor a depasit pragul de 75.000. Guvernul se gandeste la noi restrictii

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75. Autoritatile au anuntat 54. 990 de contaminari pentru ultimele 24 de ore si 454 de decese.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Prefectul din Braila: Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o

Prefectul judetului Braila, Simona Draghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care il considera mobilizator si optimist. Daca tulpina din Marea Britanie traieste cat Regina, am pus-o, scrie in mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului in teritoriu, potrivit Mediafax.

Marea Britanie va permite ca o persoana sa fie imunizata cu doze din vaccinuri diferite

Marea Britanie va permite, in cazuri rare, ca o persoana sa fie vaccinata cu doua vaccinuri diferite pentru Covid-19, in pofida lipsei dovezilor legate de gradul de imunitate oferit, transmite Reuters, preluata de News. ro.

Ce se intampla cu masinile cu volan pe dreapta, cumparate din Marea Britanie. Cat mai au voie sa circule pe teritoriul Romaniei

Masinile cu volan pe partea dreapta, cumparate din Regatul Unit si aduse in Romania, nu mai pot fi inmatriculate de la 1 ianuarie in tara, intrucat omologarea emisa de Marea Britanie nu va mai fi valabila. Aceasta este o alta consecinta a Brexit-ului.

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )