Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie risca sa se destrame din cauza Brexit. Ce spune premierul britanic Boris Johnson

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie risca sa se destrame din cauza Brexit. Ce spune premierul britanic Boris Johnson

Doua crize combinate, Brexit si Pandemia Covid-19, ar putea provoca o asa-numita furtuna perfecta care sa duca in final la destramarea Marii Britanii, odata cu cresterea miscarilor de independenta din Scotia si a noului statut al Irlandei de Nord, care ar putea deveni tot mai apropiata de UE si tot mai indepartata de Regatul Unit. Dar, premierul Boris Johnson spune ca referendumurile ar trebui sa aiba loc o data intr-o generatie. continuă pe Adevărul

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Acordul comercial post Brexit, dintre UE si Marea Britanie, aprobat de regina Elisabeta a II-a

Proiectul de lege privind acordul comercial post-Brexit a fost aprobat de regina Elisabeta a II-a, a anuntat presedintele Camerei Comunelor Lindsay Hoyle in primele ore ale zilei de joi, ceea ce inseamna ca a devenit oficial lege in Marea Britanie, informeaza dpa.

Unul dintre primele camioane care a trecut granita dintre UE si Marea Britanie dupa Brexit a fost condus de un roman

La cateva momente dupa ce Marea Britanie si-a incheiat divortul cu Uniunea Europeana, primele camioane care transportau marfuri peste noua frontiera cu Regatul Unit si-au prezentat documentele de vamesilor francezi inainte de a fi incarcate pe un tren pentru a trece prin Eurotunnel, informeaza Reuters. Printre primii soferi de TIR s-a numarat si un roman, Toma Moise.

Christian Mititelu, fost director al BBC Romania, despre Brexit: Marea Britanie va pierde 4% din PIB, procente care se vor adauga la cele mancate de pandemie

Fostul director al postului de radio BBC Romania, Christian Mititelu, face o analiza a iesirii Marii Britanii din UE, eveniment produs la finalul anului trecut. Cine pierde si cine castiga si mai ales ce anume?.

Ce se intampla cu masinile cu volan pe dreapta, cumparate din Marea Britanie. Cat mai au voie sa circule pe teritoriul Romaniei

Masinile cu volan pe partea dreapta, cumparate din Regatul Unit si aduse in Romania, nu mai pot fi inmatriculate de la 1 ianuarie in tara, intrucat omologarea emisa de Marea Britanie nu va mai fi valabila. Aceasta este o alta consecinta a Brexit-ului.

Brexit 2021. De maine, romanii care merg in Marea Britanie pentru munca, afaceri sau studii au nevoie de viza

Cetatenii romani care vor intra pe teritoriul Marii Britanii pentru a munci, pentru studii sau pentru dezvoltarea propriei afaceri au nevoie de viza incepand din 1 ianuarie, in timp ce romanii care calatoresc in Marea Britanie in scop turistic sau in vizita nu vor avea nevoie de viza, se mentioneaza intr-un comunicat remis joi de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

CLEMENT BEAUNE, MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Odata cu Brexitul, Marea Britanie se pedepseste singura

Negocierile lungi si sinuoase legate de Brexit nu au fost rezultatul dorintei Uniunii Europene de a pedepsi Marea Britanie pentru parasirea blocului, a declarat astazi ministrul francez pentru afaceri europene Clement Beaune.

Soferii francezi de camioane se pregatesc pentru un posibil haos la granita cu Marea Britanie

Birocratia, noile sisteme de granite smart care nu sunt inca interconenctate si comerciantii nepregatiti risca sa provoace haos la frontiera, au avertizat soferii francezi de camioane, in ajunul reintroducerii controalelor la granita cu Europa de catre Marea Britanie.

Soferii francezi de camioane se pregatesc pentru un posibil haos la granita cu Marea Britanie, dupa reintroducerea controalelor

Birocratia, noile sisteme de granite smart care nu sunt inca interconenctate si comerciantii nepregatiti risca sa provoace haos la frontiera, au avertizat soferii francezi de camioane, in ajunul reintroducerii controalelor la granita cu Europa de catre Marea Britanie, transmite Reuters.

Marea Britanie, peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19. Numarul deceselor a depasit pragul de 75.000. Guvernul se gandeste la noi restrictii

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75. Autoritatile au anuntat 54. 990 de contaminari pentru ultimele 24 de ore si 454 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )