Libnet.ro
UNICEF

14:30

Brad de Craciun din 1937, vandut pentru 150 de lire sterline: Pomul, pastrat in conditie remarcabila

B1 B1,
Brad de Craciun din 1937, vandut pentru 150 de lire sterline: Pomul, pastrat in conditie remarcabila

Un brad artificial de Craciun cumparat din Woolworths in 1937 a fost vandut la licitatie pentru 150 de lire sterline, scrie BBC, transmite News. ro. Bradul de 69 de centimetri a fost gasit recent in podul lui. continuă pe B1

VIDEO Brad de Craciun din materiale reciclate facut de catre localnicii unei comune care primesc ajutor social

Un brad de Craciun a fost realizat din materiale reciclate de catre localnicii din comuna Rosia de Amaradia, judetul Gorj, care primesc ajutorul social.

Manifestul olimpic al lui Pierre de Coubertin, vandut pentru o suma record

Manuscrisul original al manifestului scris in 1892 de Pierre de Coubertin a fost vandut la licitatie la New York, pentru 8,8 milioane de dolari, a anuntat casa Sotheby and s. Manuscrisul de 14 pagini, estimat inainte de licitatie la 1 milion de dolari, si-a multiplicat valoarea dupa 12 minute de licitatie si a devenit cel mai scump suvenir sportiv din istorie.

Manuscrisul original al manifestului Jocurilor Olimpice a fost vandut pentru 8,8 milioane de dolari

Manuscrisul original al manifestului Jocurilor Olimpice redactat in 1892 de Pierre de Coubertin a fost vandut miercuri pentru 8,8 milioane de dolari la o licitatie organizata de Sothebys in New York, un nou record pentru un obiect legat de sport.

Temperaturi de primavara in prag de Craciun! ANM: Maxima absoluta pentru luna decembrie, 23,4 GRADE, ar putea fi depasita

Un val neobisnuit de caldura a patruns in Romania. in prag de sarbatori, temperaturile sunt cu cel putin 15 grade peste media normala. Meteorologii se asteapta ca recordul din decembrie 1985, cand s-au.

VESTEA SOC a zilei! DISPARITIE FULGERATOARE in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI pentru marea ARTISTA

Alerta in muzica populara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO E DEVASTAT GALERIE FOTO) Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj a.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )