Libnet.ro
UNICEF

13:31

Bradley Cooper: Am fost arestat la 15 ani pentru ca am consumat alcool

Antena3 Antena3,
Bradley Cooper: Am fost arestat la 15 ani pentru ca am consumat alcool

Greselile din trecut pot fi un pas important pentru viitor. Stie acest lucru si Bradley Cooper. Starul. continuă pe Antena3

Channing Tatum, mai sexy decat Bradley Cooper si Jonny Deep!

Actorul Channing Tatum a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, de catre revista People. Vedeta din filmul Magic Mike ocupa locul detinut anii trecuti de Bradley Cooper, Johnny Deep si Matt Damon. Continue reading .

Salman Rushdie si John Le Carre au pus capat unei polemici care a durat 15 ani.

Scriitorii Salman Rushdie si John Le Carre au pus capat unei polemici vechi de 15 ani, exprimandu-si regretul pentru acest veritabil razboi al cuvintelor, care a inceput atunci cand Le Carre a criticat celebrul roman Versetele satanice lansat de Rushdie in 1988, informeaza guardian. co. uk, potrivit Mediafax. La 15 ani dupa ce Salman Rushdie a spus ca John Le Carre este un magar infatuat, iar acesta l-a acuzat la randul lui pe romancierul britanic de origine indiana de .

Polemica dintre scriitori Salman Rushdie si John Le Carre a luat sfarsit, dupa mai bine de 15 ani

Scriitorii Salman Rushdie si John Le Carre au incheiat o polemica ce dureaza de 15 ani intre cei doi, din momentul in care Le Carre a criticat celebrul roman Versetele satanice lansat de Rushdie in 1988,.

Creditorii internationali, nevoiti sa gaseasca 2,6 miliarde euro, daca ii acorda Greciei inca doi ani pentru ajustarea bugetara

Creditorii Greciei trebuie sa gaseasca 32,6 miliarde de euro, necesari pentru finantarea suplimentara a statului elen, daca ii acorda inca doi ani pentru ajustarea bugetara, mai exact anul 2016, potrivit.

Katherine Kelly Lang divorteaza dupa 15 ani de mariaj

Sfarsit de poveste de dragoste si pentru Katherine Kelly Lang. Vedeta din serialul tv ?Bold and the Beautiful?.

O asteptare de zece ani pentru doua minute. A fost PERFECTA! Zeci de mii de oameni au privit spre ceruri

Eveniment unic in Australia! Zeci de mii de oameni au putut vedea o eclipsa totala de Soare, supranumita eclipsa perfecta. Momentul a fost urmarit pe micile ecrane din intreaga lume. Ultima eclipsa solara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )