Libnet.ro
UNICEF

21:30

Brasov: Perchezitii la un lant alimentar, intr-un dosar de evaziune fiscala

România Liberă România Liberă,
Brasov: Perchezitii la un lant alimentar, intr-un dosar de evaziune fiscala

Opt perchezitii la un lant alimentar din orasul Brasov. Zeci de politisti si reprezentanti ai DSVSA si ai Protectiei Consumatorilor au descins la un sediu al unei firme si la sapte puncte de lucru ale acesteia, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse alimentare, zece persoane urmand a fi audiate. continuă pe România Liberă

Doua persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu haine vandute pe internet

Doua persoane au fost retinute dupa ce politistii au descins la cinci adrese din Bucuresti si au pus in aplicare opt mandate de aducere, intr-un dosar de evaziune fiscala cu haine vandute pe internet de aproximativ 1,5 milioane de lei, informeaza Politia Capitalei.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

Perchezitii DNA la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii comunale din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptei efectueaza, joi, mai multe perchezitii la sediul APIA din Tulcea, precum si la 11 primarii din Galati, Tulcea si Constanta, intr-un dosar de coruptie. Sunt suspectate accesari ilegale de fonduri europene.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de criminalitate informatica. Prejudiciul, 4.5 milioane de dolari

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, 11 perchezitii domiciliare in judetele Mehedinti, Dolj, Hunedoara, Buzau si Timis, intr-un dosar ce vizeaza destructurarea unui grupa infractional organizat, specializat in criminalitate informatica, informeaza un comunicat al institutiei.

Descinderi la APIA si la primarii din Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea si la primarii din judetele Tulcea, Constanta si Galati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru.

Catalin Predoiu il provoaca pe premier: Victore, daca eu sunt suspect intr-un dosar, demisionez pe loc. Daca nu sunt, pleci tu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat o provocare pentru premierul Victor Ponta, afirmand ca daca are calitatea de suspect in vreun dosar de coruptie, isi va da pe loc demisia, provocandu-l pe.

Nicusor Constantinescu, anchetat de DNA intr-un dosar privind elicopterului Smurd prabusit anul trecut in Lacul Siutghiol (VIDEO)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este deja in arest la domicilui pentru dosarul Centrului Militar, este anchetat de DNA intr-un nou dosar privin abuz in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )