Libnet.ro
UNICEF

07:30

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

România Liberă România Liberă,
BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Noua romance, la startul calificarilor turneului BRD Bucharest Open

Noua jucatoare romane de tenis vor lua startul, sambata, in calificarile pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care va avea loc la.

BRD Bucharest Open: Patricia Maria Tig (locul 174 WTA), victorie la debutul intr-un turneu WTA

Patricia Maria Tig a obtinut o victorie imensa in partida de debut de la BRD Bucharest Open a fost primul meci al Patriciei pe tabloul principal al unei competitii WTA), jucatoarea aflata pe locul 174 in ierarhia mondiala invingand-o pe Silvia Soler-Espinosa, din Spania, locul 101 in lume 6-4, 3-1, abandon Espinosa).

BRD Bucharest Open: Meci de gala pentru Patricia Tig pe tabloul principal

Astazi, dela ora 16:30, la Arenele BNR, incep meciurile de pe tabloul principal al turneului feminin BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Programul zilei de luni - Patricia Tig o intalneste pe Soler-Espinosa, iar Sara Errani (favorita unu) va juca pe Arena Centrala

Luni se vor disputa primele partide de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open, competitie dotata cu premii totale in valoare de 226. 000 de dolari. Patricia Tig wild-card) o va intalni pe Silvia Soler-Espinosa de la ora 16:30, in timp ce Sara Errani favorita numarul unu) va juca pe Arena Centrala cu Cagla Buyukakcay, din Turcia.

Elena Ruse a produs prima surpriza la BRD Bucharest Open

Junioara Elena Ruse 17 ani) a produs prima surpriza la turneul de tenis BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, sambata dimineata, prin victoria cu 6-4, 6-4 in fata Alexandrei.

Simona Halep iubeste Romania. A luat o decizie importanta in privinta turneului BRD Bucharest Open, care incepe azi

A doua editie a BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis feminin din Romania va avea loc in perioada 11-19 iulie 2015, la Arenele BNR din Bucuresti.

Bucharest Open, programul de marti: vedetele din Romania intra pe teren

Andreea Mitu, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Andreea Mitu si alte tenismene romance de perspectiva pot fi vazute marti la Bucharest Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )