Libnet.ro
UNICEF

00:06

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul partidelor de marti

Hotnews Hotnews,
 BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul partidelor de marti

Programul partidelor care se vor disputa, marti, la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy: Terenul Central, de la ora 13. 00Carlos Berlocq Argentina) - Andreas Seppi Italia, nr. 6)Dudi Sela Israel) - Victor Hanescu Romania)Adrian Mannarino Franta) - Marius Copil Romania, wild-card). continuă pe Hotnews

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei

Luni se vor disputa mai multe partide contand pentru BRD Nastase Tiriac Trophy, doi romani urmand sa se afle pe zgura de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Perechea Mergea/Marach, eliminata in primul tur

Perechea Florin Mergea/Oliver Marach Romania/Austria) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, dotat cu premii in valoare totala de 485. 760 de euro, anunta Mediafax. Mergea si Marach au fost invinsi, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-3, dupa o ora si doua minute, de cuplul Julian Knowle/Vasek Pospisil Austria/Canada).

BRD Nastase Tiriac Trophy are patru perechi cu romani in concursul de dublu

Turneul de dublu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy va fi unul interesant, dat fiind faptul ca in concurs sunt patru perechi cu romani.

Adrian Ungur a acces pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Adrian Ungur l-a invins, luni, pe cehul Jaroslav Pospisil, cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Adrian Ungur 29 ani, 118 ATP) si-a .

Hanescu- Sela, in primul tur al BRD Nastase Tiriac Trophy

Tenismanul Victor Hanescu, locul 76 ATP, il va intalni pe israelianul Dudi Sela, numarul 78 mondial, in primul tur la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, conform tragerii la sorti ce a avut loc astazi, scrie Mediafax.

Adversarii jucatorilor romani la Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti

Sambata dupa-amiaza a avut loc tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal la turneul de tenis ATP 250 Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti.

Adrian Ungur, calificat in mansa finala a calificarilor pentru turneul BRD Nastase Tiriac

Tenismanul roman Adrian Ungur a acces in mansa finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. Romanul a trecut de belarusul Egor Gherasimov cu scorul de 6-3,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )