Libnet.ro
UNICEF

07:45

Brexit. Petitie in Parlamentul britanic pentru un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Brexit. Petitie in Parlamentul britanic pentru un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, transmite news. ro. continuă pe Adevărul

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pentru apartanenta la UE

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, scrie adevarul. ro, care citeaza.

Anunt soc dupa BREXIT: Optiunea unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa

Optiunea organizarii unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa, a declarat vineri prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, informeaza AFP si Reuters.

BREXIT. Republica Irlanda respinge ideea unui referendum pentru unirea cu Irlanda de Nord

Liderii din Republica Irlanda si din provincia Irlanda de Nord - componenta a Regatului Unit - au respins un apel al Sinn Fein, fosta ramura politica a Armatei Republicane Irlandeze IRA), la un referendum privind reunificarea insulei dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana.

Plenul Camerei a adoptat opiniile Comisiei pentru afaceri europene privind Schengen si Conventia de la Istanbul

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi opiniile Comisiei pentru afaceri europene privind azilul, spatiul Schengen si Conventia de la Istanbul, precizeaza presedintele comisiei, Ana Birchall, intr-un comunicat trimis redactiei.

Dupa BREXIT, se vorbeste deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie sa poata sa se exprime intr-un referendum privind apartenenta la UE

Liderul Frontului National din Franta, Marine le Pen, a sustinut ca vrea ca in fiecare stat sa fie organizat un referendum precum cel din Marea Britanie privind apartenenta la Uniunea Europeana, informeaza.

BREXIT. Scotia se gandeste la un referendum pentru independenta

Optiunea organizarii unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa, a declarat vineri prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, care a precizat ca majoritatea scotienilor au votat joi contra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

O dupa-amiaza in tabara pro Brexit: cum lupta lorzii pentru libertatea tarii

Ce gandeste si ce simteste englezul care face campanie pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit)? Cat de mult ii uraste pe straini, pe romani, pe polonezi, pe musulmani, pe negri si orice alta vietate care nu s-a nascut din parinti si bunici nutriti in Regatul Unit al Marii Britanii? M-am dus sa-i vad cu ochii mei pe breexiteri in actiune si i-am gasit peste drum de Big Ben, in Portcullis House, o cladire anonima pe dinafara dar cu un superb patio interior, fotolii mari si moi, covoare boieroase, loc de intalnire si vizuina a lorzilor si parlamentarilor prea-bunei Regine nascuta intr-o alta era.

Romania poate gestiona efectele Brexit. Avem rezerve substantiale pentru a stabiliza pietele

Efectele votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra Romaniei sunt gestionabile, iar impactul cresterii costului finantarii de pe pietele internationale poate fi diminuat prin utilizarea rezervelor valutare nationale si amanarea imprumuturilor statului pana la stabilizarea pietelor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP) transmis, vineri, AGERPRES.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )