Libnet.ro
UNICEF

16:15

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pentru apartanenta la UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pentru apartanenta la UE

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, scrie adevarul. ro, care citeaza. continuă pe Antena3

Brexit. Petitie in Parlamentul britanic pentru un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, transmite news. ro.

BREXIT: Britanicii nu inteleg ce inseamna parasirea Uniunii Europene si bombardeaza Google cu intrebari

Referendumul pentru BREXIT s-a incheiat si rezultatele nu sunt deloc bune: aproximativ 52% dintre cei care si-au exprimat optiunea au ales parasirea Uniunii Europene. Efecte vor fi multe in urmatoarea perioada. Unul dintre ele este cresterea numarului de cautari pe Google legate de BREXIT. Britanicii au optat pentru BREXIT, adica parasirea celui mai ambitios proiect [].

Brexit? Nu conteaza, UE are nevoie de un referendum pentru suspendarea realitatii!

Rezultatul final al referendumului din Marea Britanie nu se cunoaste deocamdata. Ceea ce se cunoaste, dar si recunoaste, este ca Brexit-ul ar scoate la lumina o Uniune Europeana disfunctionala si neatractiva, dupa cum a scris revista Der Spiegel.

BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea Brexit-ului.

Brexit: Britanicii cauta frenetic pe Google 'ce este UE' dupa ce au votat sa o paraseasca

Intreaga lume e in soc dupa istoricul referendum din Marea Britanie in care s-a decis iesirea din Uniunea Europeana. Si, desi liderii campaniei pentru iesirea din Europa jubileaza in urma victoriei, se pare ca multi dintre britanici nici macar nu stiu pentru ce au votat de fapt, relateaza The Washington Post.

Brexit. Britanicii s-ar putea sa regrete curand votul privind iesirea din UE INFOGRAFIE

Dupa divortul de Uniunea Europeana, Marea Britanie s-ar putea sa aiba parte de un tratament dur din partea blocului comunitar pentru a avea acces la piata unica europeana. Liderii europeni au transmis semnale in acest sens inca din timpul campaniei pentru referendum.

BREXIT. O noua tara europeana se gandeste la un referendum pentru ramanerea in UE

Liderul formatiunii politice olandeze anti-imigratie Partidul Libertatii, Geert Wilders, a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta tarii sale la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au.

LIVE TEXT. BREXIT. Britanicii decid daca mai raman in Uniunea Europeana. Analize si declaratii

46,5 milioane de alegatori britanici au fost asteptati la vot joi, pentru a decide daca vor sa ramana sau sa iasa din Uniunea Europeana.

BREXIT. Formatiuni politice din mai multe tari vor referendum pentru iesirea din UE

Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a sustinut, vineri, ca un referendum similar celui organizat in Marea Britanie trebuie organizat si in Franta si in Uniunea Europeana. Ideea este sustinuta si de formatiuni politice din Olanda, Italia si Irlanda.

BREXIT. Britanicii, mituiti cu croissante frantuzesti si scrisorele personalizate sa ramana in UE

Mai multi tineri din Paris s-au imbarcat in Eurostar cu directia Londra, miercuri, pentru a-i convinge pe britanici sa ramana in UE mituindu-i cu croissante si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )