Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexitul va fi FARA ACORD! Regina a acceptat cererea lui Boris Johnson de suspendare a Parlamentului britanic

B1 B1,
 Brexitul va fi FARA ACORD! Regina a acceptat cererea lui Boris Johnson de suspendare a Parlamentului britanic

Regina Elisabeta a II-a a aprobat cererea guvernului de suspendare a activitatii Parlamentului pana pe 14 octombrie. Cererea Executivului condus deBoris Johnson a cerut suspendarea pe fondulcrizei. continuă pe B1

Brexit fara acord! Regina Marii Britanii a aprobat cererea premierului Boris Johnson privind suspendarea parlamentului britanic

Regina Elisabeta a II-a a aprobat miercuri planul premierului Boris Johnson de a suspenda parlamentul, releva o declaratie a organismului oficial de consilieri ai Reginei, cunoscut drept Privy Council, potrivit.

POTRIVIT COMISIEI EUROPENE, IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: Londra trebuie sa-si onoreze angajamentele financiare

Uniunea Europeana se asteapta ca Regatul Unit sa-si onoreze, chiar si in cazul unui Brexit fara acord, toate obligatiile sale financiare asumate in timpul apartenentei sale la blocul comunitar, a afirmat, luni, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene, potrivit Reuters.

Opozitia britanica, consens general pentru blocarea unui NO DEAL: Cum incearca deputatii britanici sa evite un Brexit fara acord

Opozitia din Marea Britanie a ajuns la un consens, marti, in ceea ce priveste blocarea unui Brexit fara acord. Formatiunile din afara guvernarii vor incerca sa preia controlul asupra calendarului parlamentar s.

MAREA BRITANIE: Partidele de opozitie vor lucra impreuna pentru blocarea unui Brexit fara acord

Partidele de opozitie britanice au anuntat, marti, ca au convenit sa conlucreze pentru a incerca sa impiedice un Brexit fara acord, inclusiv prin supunerea la vot a unei motiuni de cenzura, transmite Reuters.

Partidele de opozitie din Marea Britanie vor colabora pentru a incerca sa evite un Brexit fara acord

Partidele de opozitie au spus marti ca au cazut la o intelegere pentru a lucra impreuna astfel incat sa incerce sa previna un Brexit fara acord, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )