Libnet.ro
UNICEF

22:46

British American Tobacco - investitie de aproximativ 40 milioane euro la Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
British American Tobacco - investitie de aproximativ 40 milioane euro la Ploiesti

Compania British American Tobacco Romania a demarat ieri lucrarile de constructie care au ca obiect extinderea halei de productie a fabricii din Ploiesti, informeaza un comunicat de presa al firmei. continuă pe Ziarul Bursa

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vrea o cifra de afaceri de 40 milioane euro

Compania de distributie de produse electrocasnice Marelvi si-a propus, pentru acest an, o cifra de afaceri de 40 milioane de euro, in crestere cu 10% comparativ cu 2011, cand vanzarile distribuitorului au atins circa 38 de milioane de euro, a declarat Daniela Bizgan, director adjunct al companiei.

Afacerea Coca-Cola in Romania valoreaza 400 milioane euro.

Afacerea Coca-Cola in Romania valoreaza 400 milioane euro, valoare obtinuta prin insumarea veniturilor nete 374 milioane euro) si a cheltuielilor cu bunurile si serviciile. Bauturile racoritoare din portofoliul Coca-Cola sunt produse in fiecare tara de o companie locala de imbuteliere care achizitioneaza siropurile concentrate de la compania mama. Compania are 3 fabrici in Romania, la Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei si le distribuie celor peste 70. 000 de clienti din intreaga tara, prin .

Premiul de categoria I la Joker este de peste 2.3 milioane euro.

Duminica, 23 septembrie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In prezent la categoria I a jocului Loto 6/49, se inregistreaza un report in valoare de 2. 336,37 lei aproximativ 550. 000 de euro). La jocul Noroc a ramas in joc, in urma tragerii de duminica, un report cumulat in valoare de peste 1. 000 lei. La Joker, la categoria I se inregistreaza un report record in valoare de peste 10,3 milioane lei peste 2,3 milioane de euro), iar .

EximAsig Romania a subscris prime in valoare de aproape 4 milioane de euro in primul semestru din 2012

Compania de asigurari-reasigurari EximAsig Romania, al carei actionar majoritar este EximBank, a inregistrat in primul semestru al acestui an un volum de prime brute subscrise de 17,5 milioane de lei aproximativ 4 milioane de euro), de doua ori mai mult fata de volumul subscris in tot anul 2011, a anuntat miercuri asiguratorul. Valoarea despagubirilor brute platite in primul semestru al anului 2012 a fost de 52. 230 lei aproximativ 12. 000 euro), fata de 24. 813 lei aproximativ 6. 000 euro) in primele sase luni ale anului trecut, in contextul cresterii puternice a intregului volum de business al companiei.

TVR vrea sa ia 10-15 milioane euro de la banci pentru salarii compensatorii

Televiziunea Romana incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei aproximativ 1. 000 de angajati care urmeaza sa fie concediati, dupa cum a declarat, ieri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, Valentin Nicolau, membru al Consiliului de Adminis-tratie al TVR din partea salariatilor, citat de Mediafax.

Opel a inaugurat o noua uzina de motoare in Ungaria, dupa investitii de 500 milioane euro

Opel a inaugurat in vestul Ungariei o noua uzina de motoare care va realiza pentru inceput propulsoare pe benzina in trei si patru cilindri si apoi si motoare diesel, investitiile fiind de jumatate de miliard de euro. Noua unitate de productie va crea pentru inceput 800 de locuri de munca si va ajunge la o capacitate de 500. 000 motoare/an, productia de volum urmand sa inceapa pana la final de 2012.

Grupul ceh S Group investeste 55 milioane euro pentru proiectul de birouri Green Gate din Bucuresti

Grupul ceh S Group Holding va investi 55 de milioane de euro pentru constructia proiectului de birouri Green Gate, din apropierea hotelului Marriott din Bucuresti, cu o suprafata de circa 30. 000 metri patrati, din care 9. 000 metri patrati au fost pre-inchiriati de firma TeamNet.

NEPI are lichiditati de peste 100 milioane euro pentru noi investitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata noastra in ultimii ani, detine lichiditati de peste 100 milioane de euro si vrea sa investeasca, in acest an, intr-un proiect major comercial sau de birouri.

TVR vrea credit de 10-15 milioane euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1000 de angajati ce vor fi concediati, scrie Mediafax.

TVR vrea credit de 10-15 milioane Euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati

Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro, cat reprezinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )