Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bucuresti: 24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei. Acestea necesita lucrari de asfaltare

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: 24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei. Acestea necesita lucrari de asfaltare

24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unei hotarari adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba despre strazile: Moga Alexandru, Cercelus, Cluceru Udricani, Biserica Rasvan, Culmea veche, Parfumului, Harsova, Labirint, Medeleni, Radu Calomfirescu, Romulus, Vasile Lucaciu, Constantin Robescu, Maria Clucereasa, Cogalnic, Ceaus Radu, Ion Filibiliu, Fetitelor, Ivo Andric, Levantica, Mitrita Constantinescu, Remus, Selimbar, Zborului. continuă pe Hotnews

Traficul rutier pe DN 2F, intre Bacau si Vaslui, reluat pe un singur fir, dupa mai bine de 24 de ore in care a fost intrerupt din cauza unui pod distrus de o viitura

Traficul rutier pe drumul national DN 2F, intre judetele Vaslui si Bacau, s-a reluat, luni, dupa mai bine de 24 de ore in care a fost intrerupt din cauza unui pod distrus de o viitura la iesirea din localitatea bacauana Straminoasa. Circulatia se desfasoara cu dificultate pentru toate categoriile de autovehicule, insa alternativ pe un singur fir.

Premierul Frantei a fost exclus din partid

Noul premier francez, Edouard Philippe, impreuna cu ministrul sau al economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi miercuri din partidul de dreapta Republicanii,.

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare la sapte ani dupa ce a furnizat secrete de stat ale Statelor Unite catre Wikileaks

Chelsea Elisabeth Manning, nascuta ca barbat sub numele de Bradley Edward Manning, a fost eliberata din inchisoarea militara americana la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe.

Premierul francez Edouard Philippe si doi dintre ministrii cabinetului sau au fost exclusi din partidul Republicanii

Premierul Frantei, Edouard Philippe, alaturi de ministrul sau al Economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de Finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi din partidul de dreapta Republicanii, condus de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Tinerii casatoriti ar putea primi 1.500 lei din partea Primariei Capitalei

Primaria municipiului Bucuresti ar putea acorda un stimulent financiar de 1500 lei net/familie pentru tinerii care se casatoresc, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi.

Cresterea de 5,7% din primul trimestru a fost contestata din necunoastere, din necitire

Datele referitoare la cresterea economica de 5,7% din primul trimestru al acestui an au fost contestate din necunoastere, in contextul in care cifrele din anii anteriori au indicat o accelerare a cresterii economice, iar statistica este independenta de factorii politici si este obligata mereu sa demonstreze datele publicate, a declarat astazi directorul cabinetului presedintelui Institutului National de Statistica INS), Ilie Dumitrescu, in cadrul conferintei Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), organizata de ELEC Romania si Finmedia, cu sprijinul Guvernului Romaniei si a Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Chelsea Manning a iesit din inchisoarea militara americana, miercuri, la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe Wikileaks documente clasificate si neclasificate din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters.

Presedintele ANAF: incasarile au fost afectate din cauza protestelor. Blocarea activitatii, ilegala

Incasarile au fost afectate in multe administratii financiare din cauza protestelor inregistrate, inclusiv la punctele de lucru ale departamentelor de Trezorerie si contabilitate publica, a declarat Bogdan Nicolae Stan, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )