Libnet.ro
UNICEF

01:06

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Hotnews Hotnews,
 Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Chelsea Manning a iesit din inchisoarea militara americana, miercuri, la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe Wikileaks documente clasificate si neclasificate din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare la sapte ani dupa ce a furnizat secrete de stat ale Statelor Unite catre Wikileaks

Chelsea Elisabeth Manning, nascuta ca barbat sub numele de Bradley Edward Manning, a fost eliberata din inchisoarea militara americana la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe.

Chelsea Manning urmeaza sa fie eliberata miercuri, dupa sapte ani de inchisoare pentru scurgerea de date catre WikiLeaks

Chelsea Manning urmeaza sa fie eliberata miercuri din spatele gratiilor, dupa ce sentinta sa a fost comutata de catre fosta administratie Barack Obama de la 35 de ani la 7 ani de inchisoare pentru furarea de documente clasificate despre razboiul irakian si scurgerea lor catre reprezentantii WikiLeaks, transmite DPA.

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

Premierul francez Edouard Philippe si doi dintre ministrii cabinetului sau au fost exclusi din partidul Republicanii

Premierul Frantei, Edouard Philippe, alaturi de ministrul sau al Economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de Finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi din partidul de dreapta Republicanii, condus de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Faze tari:Poftiti in satul curcubeu, devenit celebru in toata lumea;Profesoara, condamnata la inchisoare dupa ce s-a culcat cu un elev;Ochelarii astia iti fac sotia star porno

O mare parte dintre deseurile marine vor fi curatate cu ajutorul inventiei unui tanar de 22 de ani. O fundatie olandeza doreste sa curete deseurile din plastic si gunoaiele din zona Pacificului in urmatoarele 12 luni. Oamenii de stiinta au creat viata cu ajutorul printarii 3D. Printarea 3D nu este de ieri, de azi in viata noastra. Inca de cand a fost inventata aceasta tehnologie, ea a putut fi aplicata pe o gama larga de domenii.

SOCANT! O tanara s-a sinucis din greseala dupa o cearta banala cu iubitul ei

Abigail Brown, o tanara in varsta de 26 de ani se afla in vacanta alaturi de iubitul ei, James Brun, luptator de arte martiale. Dupa o discutie in contradictoriu cu.

Premierul Frantei a fost exclus din partid

Noul premier francez, Edouard Philippe, impreuna cu ministrul sau al economiei, Bruno Le Maire, si cu cel de finante, Gerald Darmanin, au fost exclusi miercuri din partidul de dreapta Republicanii,.

Presedintele ANAF: incasarile au fost afectate din cauza protestelor. Blocarea activitatii, ilegala

Incasarile au fost afectate in multe administratii financiare din cauza protestelor inregistrate, inclusiv la punctele de lucru ale departamentelor de Trezorerie si contabilitate publica, a declarat Bogdan Nicolae Stan, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )