Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cresterea de 5,7% din primul trimestru a fost contestata din necunoastere, din necitire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea de 5,7% din primul trimestru a fost contestata din necunoastere, din necitire

Datele referitoare la cresterea economica de 5,7% din primul trimestru al acestui an au fost contestate din necunoastere, in contextul in care cifrele din anii anteriori au indicat o accelerare a cresterii economice, iar statistica este independenta de factorii politici si este obligata mereu sa demonstreze datele publicate, a declarat astazi directorul cabinetului presedintelui Institutului National de Statistica INS), Ilie Dumitrescu, in cadrul conferintei Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), organizata de ELEC Romania si Finmedia, cu sprijinul Guvernului Romaniei si a Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

,,Cresterea economica din primul trimestru, mai degraba cantitativa decat calitativa

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, a declarat azi, la postul de radio RFI, ca cresterea economica a tarii noastre din primul trimestru al acestui an este mai degraba cantitativa decat calitativa. Acesta considera ca avansul economic mascheaza lipsa de performanta a economiei.

Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Peste 62.000 locuri de munca erau vacante in primul trimestru al anului

Numarul locurilor de munca vacante in primul trimestru al acestui an a fost de 62. 200, in crestere cu 1. 500 fata de trimestrul anterior, cele mai mari rate ale locurilor de munca vacante inregistrandu-se in continuare in administratia publica 3,95%) potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

INS: Economia Romaniei a crescut cu 5,7% in primul trimestru din acest an fata de acelasi trimestru din 2016

Institutul National de Statistica informeaza ca PIB-ul a crescut, in primul trimestru din 2017, cu 5,7% fata de acelasi trimestru din 2016 si cu 1,7% fata de trimestrul anterior, potrivit Mediafax.

Rezultate peste asteptari: Statistica anunta pentru Romania o crestere economica de 5,7% in primul trimestru

Produsul Intern Brut a crescut in primul trimestru din 2017 cu 5,7% fata de acelasi trimestru din 2016 si cu 1,7% fata de trimestrul precedent, conform datelor comunicate marti la Institutul National de.

Economia Romaniei a crescut in primul trimestru cu 5,7%, peste estimari

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru al acestui an cu 5,7%, pe serie bruta, fata de aceeasi perioada din 2016, arata primele estimari publicate marti de Institutul National de Statistica INS), care depasesc sensibil prognozele analistilor.

IAR Brasov, profit net in scadere cu 57%, in primul trimestru

IAR Brasov a realizat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 3,04 milioane lei, in scadere cu 57% comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit rezultatelor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Vanzarile pe pietele externe ale Antibiotice Iasi au crescut cu 21% in primul trimestru

Antibiotice Iasi a inregistrat in primul trimestru al acestui an vanzari pe pietele externe in suma de 7,1 milioane dolari, cu 21% mai mari fata de cele din perioada similara din 2016, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti.

Electromagnetica a incheiat primul trimestru cu o pierdere de 6,8 milioane lei

Electromagnetica a incheiat primul trimestru al acestui an cu o pierdere de 6,817 milioane lei, fata de un profit de 1,528 milioane lei raportat pentru aceeasi perioada in 2016, conform informatiilor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )