Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bucuresti: 55 de persoane au lesinat pe strada, din cauza caniculei

România Liberă România Liberă,
Bucuresti: 55 de persoane au lesinat pe strada, din cauza caniculei

55 de persoane au lesinat in spatii publice, in opt ore, in Capitala, din cauza caniculei, a declarat, joi, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

Ambulanta Bucuresti: 55 de persoane au lesinat in spatiile publice din cauza caniculei, in opt ore

Un numar de 55 persoane au lesinat, in opt ore, in spatii publice, in Bucuresti, din cauza caniculei, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), pentru Mediafax. in.

Peste 340 de apeluri la Ambulanta Bucuresti in doar noua ore din cauza caniculei (VIDEO)

Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu. 342 de urgente au avut medicii de la Ambulanta Bucuresti in doar 9 ore. Majoritatea, probleme din cauza caldurii sufocante. Oamenii au cazut secerati pe strada,.

CFR: Intarzieri de pana la 60 de minute ale trenurilor, din cauza caniculei

Trenurile ar putea avea intarzieri la destinatie de 30-40 de minute, in medie, ca urmare a limitarilor de viteza introduse din cauza caniculei. Trenurile de lung parcurs, care tranziteaza mai multe judete aflate sub avertizarea meteorologica de canicula, ar putea avea intarzieri de pana la 60 de minute, anunta CFR intr-un comunicat.

Consumul national de electricitate a crescut azi cu peste 13% din cauza caniculei

Consumul de electricitate al tarii a crescut astazi, din cauza caniculei, cu 13,6% fata de ieri, ajungand la 7. 318 MW, potrivit datelor furnizate de Dispeceratul Energetic National.

CFR anunta intarzieri de pana la o ora, din cauza caniculei

Trenurile ar putea ajunge la destinatie cu intarzieri de pana la o ora, din cauza limitarilor de viteza impuse de canicula, avertizeaza CFR, conform Mediafax.

CFR: Limitari de viteza pentru trenuri, din cauza caniculei

CFR introduce limitari de viteza in circulatia trenurilor in perioada 12-14 august, din cauza temperaturilor ridicate, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Barbat de 55 de ani mort in statia de autobuz din cauza caniculei la Pascani

Un barbat care a implinit chiar astazi, 14 august, varsta de 55 de ani a murit in timp ce astepta autobuzul intr-o suburbie a orasului Pascani.

SABI: Peste 500 de apelui in numai sapte ore, 25 de lipotimii in spatii publice din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a inregistrat, marti, in intervalul 8. 00 peste 500 de apeluri, 240 fiind urgente medicale, a declarat managerul institutiei, Alis Grasu. Vorbim despre 240 de cazuri.

SABI: Peste 500 de apeluri in numai sapte ore, 25 de lipotimii in spatii publice din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a inregistrat, marti, in intervalul 8. 00 peste 500 de apeluri, 240 fiind urgente medicale, a declarat managerul institutiei, Alis Grasu. Vorbim despre 240 de cazuri.

VIDEO Oltenii au inrosit telefoanele de la 112 din cauza caniculei

Locuitorii judetului Olt au luat cu asalt numarul unic de urgenta 112 in aceste zile in care temperaturile au atins cote extrem de ridicate. Cele mai multe apeluri de prim-ajutor din cauza caniculei s-au inregistrat miercuri 13 august, zi in care temperaturile au atins 38 de grade Celsius la umbra si au depasit lejer 40 de grade la soare. Acest lucru si-a aratat urmarile joi, cand strazile din Slatina au fost aproape pustii la orele amiezii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )