Libnet.ro
UNICEF

05:15

CFR: Limitari de viteza pentru trenuri, din cauza caniculei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR: Limitari de viteza pentru trenuri, din cauza caniculei

CFR introduce limitari de viteza in circulatia trenurilor in perioada 12-14 august, din cauza temperaturilor ridicate, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CFR: Intarzieri de pana la 60 de minute ale trenurilor, din cauza caniculei

Trenurile ar putea avea intarzieri la destinatie de 30-40 de minute, in medie, ca urmare a limitarilor de viteza introduse din cauza caniculei. Trenurile de lung parcurs, care tranziteaza mai multe judete aflate sub avertizarea meteorologica de canicula, ar putea avea intarzieri de pana la 60 de minute, anunta CFR intr-un comunicat.

CFR anunta intarzieri de pana la o ora, din cauza caniculei

Trenurile ar putea ajunge la destinatie cu intarzieri de pana la o ora, din cauza limitarilor de viteza impuse de canicula, avertizeaza CFR, conform Mediafax.

CFR anunta intarzieri de pana la 60 de minute din cauza caniculei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca in perioada caniculara, cuprinsa in intervalul 12 - 14 august conform avertizarilor meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie), din.

SABI: Peste 500 de apelui in numai sapte ore, 25 de lipotimii in spatii publice din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a inregistrat, marti, in intervalul 8. 00 peste 500 de apeluri, 240 fiind urgente medicale, a declarat managerul institutiei, Alis Grasu. Vorbim despre 240 de cazuri.

SABI: Peste 500 de apeluri in numai sapte ore, 25 de lipotimii in spatii publice din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a inregistrat, marti, in intervalul 8. 00 peste 500 de apeluri, 240 fiind urgente medicale, a declarat managerul institutiei, Alis Grasu. Vorbim despre 240 de cazuri.

Temperaturile iNCING Romania, incepand de astazi. CFR: Trenurile pot avea intarzieri de 60 de minute, din cauza caniculei

Update 15. 39 - Trenurile ar putea avea intarzieri la destinatie de 30-40 de minute, de marti pana joi, din cauza limitarilor de viteza introduse din cauza caniculei, insa trenurile de lung parcurs, care.

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei din cauza riscului privind stabilitatea datoriei

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor de stabilizare a ponderii datoriei publice in PIB, pe termen mediu, informeaza Reuters.

Fitch a retrogradat ratingul Croatiei, din cauza riscurilor privind datoria publica

Fitch Ratings a retrogradat cu o treapta ratingul Croatiei pentru datoriile pe termen lung in valuta, la nivelul BB, cu perspectiva stabila, din cauza amplificarii riscurilor legate de capacitatea autoritatilor.

E.ON Romania pierdut 11 milioane de lei din cauza furtului de gaze naturale si electricitate

ON Romania pierdut 11 milioane de lei din cauza furtului de gaze naturale si electricitate numai in primele 6 luni ale anului 2014, perioada in care au fost gasite peste 2. 200 de cazuri de suspiciune de consum ilegal de gaze naturale sau energie electrica.

Portugalia: Zeci de curse aeriene au fost anulate din cauza unei greve a pilotilor companiei TAP

Zeci de curse aeriene au fost anulate in Portugalia, din cauza unei greve de 24 de ore a pilotilor companiei TAP. Angajatii au oprit lucrul in semn de protest fata de conditiile de munca. Oficialii TAP au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )