Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bucuresti 555. Municipalitatea a cheltuit 5,8 milioane de lei pentru Zilele Bucurestiului. Proiectia de pe Casa Poporului, cea mai costisitoare

Adevărul Adevărul,
Bucuresti 555. Municipalitatea a cheltuit 5,8 milioane de lei pentru Zilele Bucurestiului. Proiectia de pe Casa Poporului, cea mai costisitoare

Evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2014 au costat municipalitatea 5,8 milioane lei, din care peste 1,8 milioane au fost cheltuiti pentru show-ul de proiectii 3D pe Palatul Parlamentului, iar 1,175 milioane, pentru concertul rEvolutia muzicii, suma incluzand onorariile cantaretilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Bucuresti 555. Zilele Bucurestiului au costat 5,8 milioane de lei. Proiectia de pe Casa Poporului, cea mai costisitoare

Sambata, 20 septembrie, Bucurestiul a implinit 555 de ani de existenta, iar petrecerea a inceput in Capitala de vineri si s-a incheiat duminica. Pentru cele trei zile de sarbatoare, Primaria Generala a platit 5,8 milioane de lei, din care peste 1,8 milioane au fost cheltuiti pentru show-ul multimedia de pe fatada Casei Poporului.

Bucuresti 555 - Cele mai utile aplicatii pentru Capitala Romaniei

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici.

Bucuresti 555: Descarca cele mai folositoare aplicatii in Capitala

Zilele Bucurestiului au loc weekend-ul acesta, cu ocazia evenimentului Bucuresti 555. Astfel, Capitala tarii organizeaza mai multe evenimente. Noi va spunem care sunt aplicatiile cele mai bune daca esti bucurestean sau daca locuiesti aici. in perioada 19-21 septembrie, Bucurestiul aniverseaza peste jumatate de mileniu de atestare documentare, prilej de sarbatoare pentru toti locuitorii orasului. Astfel, timp de trei zile si trei nopti, parcurile, arterele principale din Capitala si cele mai vechi cladiri isi vor deschide portile si vor fi inundate [].

Guvernul a aprobat alocarea a 105 milioane lei pentru 751 de microbuze scolare

Guvernul a aprobat alocarea a 105 milioane lei pentru achizitionarea a 751 de microbuze si autobuze scolare, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a precizat ca banii provin din fondurile obtinute din vanzarea certificatelor de emisii de dioxid de carbon. De asemenea, Guvernul a aprobat posibilitatea ca autoritatile locale care au primit microbuze sa suplimenteze numarul de soferi angajati.

VIDEO Bucuresti 555. Cum arata Arena Nationala in vremea in care se numea Stadionul 23 august si cum se intreceau bucurestenii la ciclo cros

Sambata, 20 septembrie, Bucurestiul a implinit 555 de ani de existenta, iar strazile orasului s-au transformat radical. La tot pasul au fost organizate concerte, expozitii si ateliere interactive. Cu toate acestea, Bucurestiul vremurilor trecute arata cu totul altfel fata de ceea ce vedem noi acum.

VIDEO Bucuresti 555. Bilantul aniversarii orasului: cum au ajuns tramvaiele sa circule pe Casa Poporului

Capitala a implinit sambata, 20 septembrie, 555 de ani de la prima atestare documentara, eveniment celebrat printr-o serie de manifetari-maraton care au inceput de vineri si s-au incheiat ieri. Cel mai spectaculos moment a avut loc sambata, la miezul noptii, atunci cand Casa Poporului s-a transformat intr-un ecran imens pe care au fost prezentate proiectii multimedia unice in Europa.

La ceas aniversar - Bucuresti 555

Sunt nascut in Bucuresti, intr-un cartier din care astazi nu a mai ramas mare lucru - Dudesti. Capitala, care implineste 555 de ani de la atestare, ramane un amalgam de povesti fascinante si, pe alocuri, tragice.

Bucuresti 555. Capitala de ieri, de azi, de maine

Unul din miturile fundamentale romanesti este cel al Mesterului Manole, al sacrificiului de sine pentru a lasa ceva durabil. Orasul Bucuresti, atestat documentar in secolul al XV-lea, devenit capitala a Tarii Romanesti, dupa Curtea de Arges si Targoviste, iar din 24 ianuarie 1862 capitala Romaniei nu face exceptie, deoarece, pentru oricine se apleaca asupra istoriei sale, aceasta imagine se poate desfasura in toata splendoarea sa.

Pierderi de 7,6 milioane lei pentru Baneasa Investments

Compania Baneasa Investments SA, despre care se spune ca este controlata indirect de omul de afaceri Puiu Popoviciu, a inregistrat, anul trecut, pierderi de 7,6 milioane de lei, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale a Actionarilor care a fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )